taznasersi Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 ahoj..stahl jsem si hru iso která má 4.1 Gb a vubec mi nedje dat do psp ze je to proto nejak moc velky tak sem si to chtěl predelat na cso a furt mi to psalo ze program prestal pracovat..vyte nekdo co s tím???:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 a co mas za program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gig56 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 tenhle program ti toho převede dost http://uloz.to/784885/psp_iso_compressor_1.4.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 sry za OT ale co to je proboha za hru kdyz ma 4,1 GB ? :D jinak ja pro prevod pouzival CSOnDAX, je to jednoduchy a svou praci to udela dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taznasersi Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 no ja prave mam iso compressor 1.4 a vzdycky kdyz to tam dam tak mi to napise ze program selhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 4.1 GB není PSP hra..proto to nejde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taznasersi Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Ona to byla původně hra na ps2 ale mela by bejt upravena tak aby sla v psp a je to normalne iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 iso může bejt obraz jakýhokoliv disku..používá se normálně i na PC .. PS2 hry na PSP nejdou..takže ti to prostě nepůjde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 El Matador Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 na youtube sem videl SPOUUUUSTY videi jak si napriklad prekomprimovat GTA SA z 2 na psp...a bylo tam dost komentaru, ze to facha...(prej na nejnizsi grafiku a vykreslovací vzádlenost) konvertuješ to asi přes 3 programy a pak to spustíš pres nakej "emulator" v psp...vypadalo to dost dobre, na to ze by to byl fake... kamos to zkousel, a prej mu to slo, ale to urco kecal..co si o otm myslite vy? zkusim sehnat to video :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Blbost, nejde to, technicky je to nemozne, nebudu zde rozebirat z jakych vsech duvodu je to nemozne, bylo by to minimalne na celou A4.. .. ale to uz jdeme pryc od tematu, proste je to tim, ze to neni ISO PSP hry a PS2, ani jine hry, z jinych konzoli (krom PSX, N64, DOS, GBA...) proste nejdou.. na PSP hry z PS2 a PS3 a XBOX360 a DS proste nerozjedete.. ted uz Lock, vse bylo receno, OT tu neni treba ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
taznasersi
ahoj..stahl jsem si hru iso která má 4.1 Gb a vubec mi nedje dat do psp ze je to proto nejak moc velky tak sem si to chtěl predelat na cso a furt mi to psalo ze program prestal pracovat..vyte nekdo co s tím???:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts