DemseY Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Naskočila mi nabídka , že musím zformátovat kartu ... a nedalo se z toho vyjet ... tak to mám tbohužel teď zformátovaný ... smazalo se mi všechny složnky ... a já teď nevim co s tim :cry: nebo jaký tam ty složky jsou !! pls help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 huh ? myslíš jaký složky mají být na kartě ? ..dej kartu do PSP/System settings/format memory stick a složky se ti sami vytvoří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DemseY Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 yes ... díky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DemseY
Naskočila mi nabídka , že musím zformátovat kartu ... a nedalo se z toho vyjet ... tak to mám tbohužel teď zformátovaný ... smazalo se mi všechny složnky ... a já teď nevim co s tim :cry: nebo jaký tam ty složky jsou !! pls help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts