karlospajdos Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Tak jsem měl Rč a teď jsem si pořídil DSTT a R4 je oproti DSTT na nic.... DSTT bere totiž 4GB karty tak že mrtě místa... Kdo nemá nepochopí. DOPORUČUJI DSTT (ale ne fake) :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Já mám teď DSTT objednanou, už se pár dní klepu ať mi nepříde fejková... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 DSTT mám taky a totální spokojenost,s R4 nemám zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Já měl M3DS Simply (což je klon R4) a v porovnání s DSTT mi to přijde hodně podobný. akorát DSTT umí SDHC karty. jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoblazen Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 DSTT, R4, U2DS, M3 - ozkoušeno, bez výhrad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 DSTT a úplná spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 DSTT spokojenost žádné problémy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 r4 revolution a spokojenost zatim mi šli všechny hry .i nes a snes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 opravdu netusim zda bylo vhodne ozivovat 3/4 roku stare tema a jeste takovehoto razeni. ale nejsem moderator, tak mi to muze byt vlastne jedno, ze :) nicmene vsechny tyhle diskuze neco vs neco nemaji zadny smysl, vzdy se totiz najde spousta lidi zastavajich jednu variantu a spousta lidi zastavajici tu druhou. prebijeji se argumenty proc je to jeho lepsi nez to druhe a tvrdosijne si stoji za svym nazorem. vysledna hodnota topicu je pak nulova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 opravdu netusim zda bylo vhodne ozivovat 3/4 roku stare tema a jeste takovehoto razeni. ale nejsem moderator, tak mi to muze byt vlastne jedno, ze :)nicmene vsechny tyhle diskuze neco vs neco nemaji zadny smysl, vzdy se totiz najde spousta lidi zastavajich jednu variantu a spousta lidi zastavajici tu druhou. prebijeji se argumenty proc je to jeho lepsi nez to druhe a tvrdosijne si stoji za svym nazorem. vysledna hodnota topicu je pak nulova. Já se tu nehádám:)Jen jsem řek že jsem s DSTT spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoker Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 ja jsem taky spokojen s DSTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 já mam R4 a jsem s ní naprosoto spokojenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camin Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Já mám N5 revolution neco jako R4 a jsem s tím spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 ja mam taky R4 a nestezuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.