Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

8 GB memory stick

Lisien

Otázka

8 GB memory stick Duo pro PSP v prodeji již v únoru !

Citace z prodejher.cz:

Takto "obrovská" paměťová karta ovšem přijde na 300 USD (doporučená koncová ceny od Sony). Hmotnost 2 g a jak se lze dočít na krabičce, na takovou kartu se vejde 2000 MP3 skladeb (průměrná délky 4 minuty, 128 kbps kvalita), nebo 1500 fotek v rozlišení 10 Mpix (fine kvalita, jpeg) či snad 18 hodin videa v MP4 (768 Kbs).

Tak tomu říkám přežitek, s mou 4GB kartou si vystačím (zatím).Ale co až vyjde FFVII či Oblivion, který má být na 4 UMD disky ???

Zdroj:

http://prodejher.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
pro mě už zbytečná....hraju max 3 hry......když přidám nějaký ten film a nějakou tu muziku tak mi stačí poloviční.......ale je dobře, že bude na trhu, protože to sníží cenu karet z nižší kapacitou.....

přesně já mám gigovky a stačí mi to měl sem pučenou 2 gb a nevěděl sem co dřív hrát ale stejně si v létě koupim 4gb :wink:

Odkaz ke komentáři

• 0
koik je 300 USD

kolem 7500,- asi

to by je museli jeste pozlatit :lol: , podle aktualniho kurzu neco okolo 6400,-

no vic bych za ni nedal :P

Hm..husta cena ale 8GB by bylo good ale za 4000kc ne za 7500kc to si nekoupim..

Me nepridou 4000,- zas tak nerealny. Pokud pockas tak do leta a az ji udela i Sandisk. Navic pokud beres bez dph, tak by to ty 4 koliky bejt mohli :wink:

Odkaz ke komentáři

• 0
koik je 300 USD

kolem 7500,- asi

to by je museli jeste pozlatit :lol: , podle aktualniho kurzu neco okolo 6400,-

no vic bych za ni nedal :P

Hm..husta cena ale 8GB by bylo good ale za 4000kc ne za 7500kc to si nekoupim..

Me nepridou 4000,- zas tak nerealny. Pokud pockas tak do leta a az ji udela i Sandisk. Navic pokud beres bez dph, tak by to ty 4 koliky bejt mohli :wink:

Jo tak to by bylo dobry :)

Odkaz ke komentáři

• 0
pro mě už zbytečná....hraju max 3 hry......když přidám nějaký ten film a nějakou tu muziku tak mi stačí poloviční.......ale je dobře, že bude na trhu, protože to sníží cenu karet z nižší kapacitou.....

přesně já mám gigovky a stačí mi to měl sem pučenou 2 gb a nevěděl sem co dřív hrát ale stejně si v létě koupim 4gb :wink:

To je jako s diskama u PC, nikdy nejsou dost velký.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu