Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Downgrade nového PSP

H - C K - R

Otázka

Sem úplný amatér ohledně flashování PSP. Tak bych měl pár otázek abych si to ujasnil :)

1) PSP si budu kupovat až okolo Vánoc. Je možné že tam bude FW který nepůjde downgradovat aby šly hrát ISO hry?

2) Pokud chci ISO hry hrát, musím mít pouze FW 1.50?

3) U flashování nových FW musím použít pouze Panddora's Battery? Nešlo by to nějak přes USB? :?

Kdybych si ještě na něco vzpoměl tak to sem připíšu. Díky za odpovědi :angle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1 ) na FW už nezáleží, spíš aby tam nebyla neflashnutelná základní deska ..

2 ) v dnešní době už jen Custom Firmware

3 ) ne, jiný způsob není a nejspíš už ani nebude ..

pro začátečníky http://console-forum.net/showthread.php?t=1335

návod na Pandoru: http://console-forum.net/showthread.php?t=11173

Odkaz ke komentáři

• 0

1) nebude tam FW ktery nejde downgradovat ale zakladni deska TA-88 v3 (nejde udelat DG) (Nejspis ale mozna budes myt luck a bude tam ta starsi zakl. deska :))

2)Ne, staci mit jakykoliv FW z koncovkou m33, jsou i jine ale m33 je best :)

3)Pres USB to nejde

EDIT: Aha xD tekk byl rychlejsi :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Doufám že sis všiml že PSP ještě nemám :D jsem z Třince. Moravskoslezský kraj. Celkem daleko od tebe ale i tak bych PSP nikomu koho neznám nesvěřil sorry :) Nejspíš si budu muset koupit PB. Jen kdyby to šlo koupit i u nás protože PayPal nemám a mít nebudu. Jak sem se na to PSP těšil tak teď když ho zatim nemam už pochybuju :D flashnout, neflashnout. Tohle (ikdyž se to ostatním nezdá) je na mě celkem dost složité

Odkaz ke komentáři

• 0
Doufám že sis všiml že PSP ještě nemám :D jsem z Třince. Moravskoslezský kraj. Celkem daleko od tebe ale i tak bych PSP nikomu koho neznám nesvěřil sorry :) Nejspíš si budu muset koupit PB. Jen kdyby to šlo koupit i u nás protože PayPal nemám a mít nebudu. Jak sem se na to PSP těšil tak teď když ho zatim nemam už pochybuju :D flashnout, neflashnout. Tohle (ikdyž se to ostatním nezdá) je na mě celkem dost složité

Omg, ty jsi kokos, tady uz probehlo nekolik tisic flashu po foru a ty se bojis nekomu na 10minut, kdo bude stat pred tebou - nekde kde je hodne lidi (kde si date sraz), pujcit PSP? Nejsi ty trochu mimo hochu? Nam sorry nerikej, rikej si to sobe, protoze svoji hlouposti dospejes leda tak k nakupu originalek.

PB bych ti klidne objednal, ale musel by jsi mi nejaky ty 3kila, nebo kolik na DX stoji, poslat predem na ucet (je zcela normalni neverit novemu uzivateli, naopak moderatorovi s nekolika tisici posty a referenci neni duvod neverit) - pak by nebyl problem. Ale jelikoz ty se bojis nekomu na par minut pujcit PSP, tak pochybuji, ze by jsi tot chtel takto xD

.. tak ti asi jen popreju hezke hrani originalek "hakriku" ;-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Och pan chytry se ozval. Jak to mam asi kua vedet že se to flashne za deset minut. Ty když PSP máš tak to je pro tebe normálka omg ale kdyby si třeba šel na se-tuning.cz noa začal by si s flashem mobilu tak ty budeš někde v pr****. Každy se to musi naučit a každymu de něco jineho tak se klidni. Až to PSP budu mít tak se na mapu flasheru kouknu noa rozhodnu se. Takže diky za ten tvuj ,,chytrý,, příspěvek :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Och pan chytry se ozval. Jak to mam asi kua vedet že se to flashne za deset minut. Ty když PSP máš tak to je pro tebe normálka omg ale kdyby si třeba šel na se-tuning.cz noa začal by si s flashem mobilu tak ty budeš někde v pr****. Každy se to musi naučit a každymu de něco jineho tak se klidni. Až to PSP budu mít tak se na mapu flasheru kouknu noa rozhodnu se. Takže diky za ten tvuj ,,chytrý,, příspěvek :)

kdybych sel na se-tuning, nejdrive bych si neco precetl a nevytahoval bych nekolik let stare veci, kdyby jsis alespon hodinu nechal na cteni, zjistil by jsi, ze za posledni rok a pul minimalne, se o 1.50 vubec nemluvi a za posledni rok se nemluvi ani o zadnem downgrade.. Takze tu nevystrkuj drzku a radeji zalez.. Ja narozdil od tebe ctu a nemam stupidni dotazy - jakto, ze kdyz ja jsem zacinal, tak jsem se takto ptat nemusel? To musim mit nadani, abych umel hledat a cist? Asi mas pravdu, je to o te inteligenci, kterou nekdo z nas postrada a je to ten, co neumi hledat..

Jo už to tady LOCKNĚTE nemá to cenu. Vždycky se najde nějaký chytrolín který musí každého potopit :)

Heh, ale on to myslel, jako utok na tebe, ze tobe nema cenu odpovidat a ze ty se nemas vyjadrovat ;) Ale to neres, nekteri z nas proste nepobiraji, ze :-)

Jinak diky za uznani, vim ze jsem chytry a jsem rad, kdyz jsi mi to potvrdil ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu