canava Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 stahl sem si coliny 2.0 a po rozbaleni sem dostal 3 soubory Colin McRae Rally 2.0 [sLUS-01222].img ,,,,,,,,,,, Colin McRae Rally 2.0 [sLUS-01222].ccd a potom Colin McRae Rally 2.0 [sLUS-01222].sub ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, prvni soubor ma 465mb ,, druhej ma 1mb ,, treti ma 19mb ... zkousel sem vsechno mozny hazet to vsude na kartu a nikdy se mi to nerozjelo bud se mi to v psp vubec neukazalo nebo to napsalo coruptet data :roll: diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 je to hra PSX musis ji nejdriv prekonvertovat do eboot.pbp a ten das potom do slozky a tu slozku do PSP/GAME Navod: http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 aha ... no to zas musim stahovat ten 100mb soubor keys bin nebo co ja uz to jednou mel stahly a zkousel konvertovat ty hry ale neslo to tak sem to smazal a nepujde to ani tet takze to stahovat nebudu... a kdyz uz sem u teh colinu tak je shanim dlouho ale vsude jen plna verze ktera ma 1.5giga a ja mam jen 1gb kartu tak kdyby nekdo vedel o riplejch pod giga tak by to bylo najs :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 myslíš CMR5 ? CSO má pod 1GB ..pak exituje rip, ale jsou tam ripnutý tratě = na nic ! ...takže stáhni full a překonvertuj do cso co se týče toho CMR2..nevidim důvod proč by to nešlo ...zkoušel si popsloader plugin ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 myslíš CMR5 ? CSO má pod 1GB ..pak exituje rip, ale jsou tam ripnutý tratě = na nic ! ...takže stáhni full a překonvertuj do csoco se týče toho CMR2..nevidim důvod proč by to nešlo ...zkoušel si popsloader plugin ? ... takze stahnu colina co ma 1,5giga dam do cso a bude to mit pod giga ? super :) a ty psx hry sem delal presne podle navodu a v pulce toho konvertovani mi to napsalo eror a vyplo se to dal sem to do psp zapl hru a pri nacitani loga playstation se mi to seklo zkousel sem s 7 hrama ztoho 2 originalky a furt to stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.