Wacice Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Prosím!!!! neposlal by mi někdo save na hru Killzone Liberation? Nemůžu se dostat přes jednoho (zřejmě) bosse. Je to třetí epizoda čtvrtý level (myslím). Doběhnu na plošinu, vyleze velkej mech, kopter ho načne, ale mech ho sundá a já ho musím dodělat (mecha). Hraju to už neskutečně dlouho a už mě to přestává bavit. Nerad bych si zničil PSP mrsknutím o zeď v zápalu vzteku. Díky za pomoc 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 savy najdeš na http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/931635.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 http://psp.brewology.com/?page=savedgames&l=K&system=psp nebo ;) sry tekku ×D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 masakr. Díky moc za dobrou radu 8) (teda za dobrej odkaz) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Prosím!!!!neposlal by mi někdo save na hru Killzone Liberation? Nemůžu se dostat přes jednoho (zřejmě) bosse. Je to třetí epizoda čtvrtý level (myslím). Doběhnu na plošinu, vyleze velkej mech, kopter ho načne, ale mech ho sundá a já ho musím dodělat (mecha). Hraju to už neskutečně dlouho a už mě to přestává bavit. Nerad bych si zničil PSP mrsknutím o zeď v zápalu vzteku. Díky za pomoc 8) Na toho Bossa tu byl nekde i navod ale pro upresneni staci kdyz zmacknes dohromady R + L a zameris ruzny casti jeho tela a postupne vybiras z beden raketomety a takhle ho dokuchas.....Samozdrejme mezi tim schovavacka za bedny a uhejbacka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.