Wolf.cz Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Chci se zeptat až mi uplně odejde moje baterie v iphone 3g koupeném v čr zajistí mi operátor výměnu baterie ? Jelikož jsem slyšel že pokud se tak stane jako že jo jelikož je baterka připravena na 400 nabytí že vám vašeho iphona vymění za nového dokonce... je to pravda? Protože pokud ne tak je to pěkné šmelo:D Jelikož nevydrží ani rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 no kedze bateria je pevnou sucastou moblu tak to mozno u nas menia aj kus za kus, pretoze u nas nie je servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 no kedze bateria je pevnou sucastou moblu tak to mozno u nas menia aj kus za kus, pretoze u nas nie je servis No já stim také počítám že za rok zajdu za operáotrem až bude pod 50% baterka takhle to uvádí apple a budu chtít new kus:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Ne,ne...vymění Vám pouze baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Nechci zakladat dalsi topic tak se zeptam tady, kolik nabiti teda iphone snese? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 3, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Pokud vim tak zaruka na vydrz baterie je pul roku , co vim tak sem to mel u baterky co jsem kupoval u mobilu , bylo to napsane v zarucnich podminkach s kterymi automaticky souhlasis po koupeni a vyplneni zarucniho listu . pokud tam nic takoveho neni , mas klasickou zaruku 2 roky a jak ti to vyreklamuji je jen jejich problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Nojo ,ale ja treba zaruku nemam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 u telefonu je to trochu jinak ano je tam 6.měsícu záruka na baterii ale u telefonu si můžu koupit novou kdežto u iphonu nebo ipodu ne baterie je součásti výrobku takže se vztahuje záruka na celek.pokud si dobře vzpomínám když jsem reklamoval ipod když my klekla baterie tak mi ji vyměnily a daly tam ten nový chromový kryt sice nevím proč ale byl jsem rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spanysek Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Ahoj, mě když odešla baterka, tak mi operátor nic nezajistil, tak jsem si koupila novou tady: www.batteryshop.cz a teď mi funguje už tak dva roky v pohodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 4 roky stará téma. :facepalm: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 No, já si před pár měsíci pořídila iPhone 4. Jsem ho výhodně koupila s rozbitým displejem a upřímně, byla to jediná rozumná cesta, jak přijít k iPhonu a nedat se přitom na sex po telefonu, nebo do Perlovky nebo se zadlužit u Home Creditu (teďkonc nevim, co z toho by bylo horší, he he). Koupila jsem si nový displej se sklem (http://www.pda-prislusenstvi.cz/displeje-pro-iphone/1422-lcd-displej-s-prednim-dotykovym-sklem-pro-apple-iphone-4-cerny.html) a nechala si tam hned dát i novou baterku (http://www.pda-prislusenstvi.cz/baterie/1472-baterie-pro-apple-iphone-4894128035565.html), naštěstí mám šikovnýho bráchu a tak mě to stálo jen ty díly a několik minut příjemného chování k němu... než to udělal :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 4 roky stará téma. :facepalm: Ešte raz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobdealan Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 Baterie pro iPhone si můžete koupit v obchodě http://baterieon.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.