Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

.Den

Recommended Posts

Asi sis to přečetl špatně nebo ti houká čoveče, já nesrovnávám hru re5 s hrou fear ale říkám že např. ve fear jsem se bál více, a neříkám že to je lineární sračka, ale to že už po dohrání dema si uvědomíš že to je furt to samé střílení a sekání:) ale prostě nenabízí nic nového a převratného oproti čtyřce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No tak sem to dneska stáhnu (usa verzi) a v poho až na problem při co-opku. Když dám join tak se mi to ze 7 pokusů naloguje 1 zbytek hodí chybu. Jinak vše běželo v pohodě.

Co se týče hry tak když sem to zapnul poprve tak sem žasnul super grafika,prostředí,napínaví,krátký filmečky navozujcí atmošku, navíc řekl bych že nadprůměrně inteligentní (oproti jinejm hrám) PC kámoš.

O to věčí šok byl po první tuhý bitce kdy jak už bilo řečeno vejš. Neintuitivní ovládání.Několikrát sem zběsile mačkal kombinaci tlačítek jak při mortal kombat a nic.Když sem mířil tak to abych si dal cigáro než sem se otočil,nějak mi nedošlo že zde melouny jsou jako kindrvejce a po rozbití z nich padaj náboje (je to u více věcí) a nakonec čím míň sem měl nábojů tim víc přibejvalo zombíků a aby toho nebylo málo přijde ještě boss.Docela flustrujcí.

Při co-opku sem se fakt bavil je super.

Myslim že dám přednost jinejm hrám jako např Killzone 2:bash: MAG:bash:

Rád bych kouknul na vaše názory jak se vám demko Residenta hrálo

Odkaz ke komentáři

S ovladanim jsem nemel problem... Treba toho s motorovkou jsem dal napodruhy (napoprvy, to jsem to demo zapl uplne poprve, zacal jsem levelem Shanty Town) bez strileni do explozivnich barelu a ani nebylo potreba pouzit jedinou lekarnu (proste perfect kill)...takze myslim, ze ovladani zvladne i "cvicena opice", pokud si hned nerekne, ze "tohle ja hrat nebudu." :)

Musim uz vyzkouset ten co-op, docela by me zajimalo jak to funguje... Nejak jsem se k nemu jeste nedostal.

Odkaz ke komentáři

Uvidime, co nam prinese Full verzia. Demo pekne, ale nic prevratne- co sa tyka prostredia a nepriatelov, grafika plynula a cista. Skoncili nam casy survival hororu u RE. Na druhej strane RE4 bola akcne ladena a svedcalo jej to. U RE4 som sa bavil a nemenim nazor ani na RE5(aj ked zatial iba demo). Som spokojny a planujem kupit RE5. Koli online hraniu urcite.

Odkaz ke komentáři

Trosku sa poopravim. Prvky adventury ako to bolo u RE 1,2,3 su za nami. Ale nemam nic proti tomu. Este ked upravia herny rezim a bude sa dat strielat pocas pohybu - budem spokojny. Hlavne to ocenim, ked bude okolo mna plno mamrdov a ja tam nebudem stat jak prifajceny.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Resident Evil 5 bude poslední svého druhu

I přes to, že si Resident Evil 5 ještě nenalezl cestu ze svých výrobních linek (Evropský launch 13. března) designér Jun Takeuchi už mluví o dalším pokračování. Podle jeho slov se v Resi 6 dočkáme velkých úprav a změn, což podtrhuje i jeho výrok z nadpisu novinky – pětka bude svým zpracováním poslední svého druhu a údajně to neznačí fakt, že by hra byla v některých ohledech špatná a nezáživná. Podle prvních reakcí jde o skvělou zábavu od začátku až do konce, hlouběji to ale budeme moci prozkoumat až v naší recenzi. Otázkou však zůstává, co těmi změnami Takeuchi přesně myslí? V tuto chvíli samozřejmě nejsou známy žádné detaily, takže se můžeme jen domnívat, zda se dočkáme nového ovládání, odklonu od známých postav, příběhu atp. Snad zůstanou ve hře alespoň ty zombie…

hrej.cz

Sestku vidim jako zurivou strilecku se skoro neomezenym poctem naboju se zombiky a emzaky vyskakujici vsude okolo, jen s tim rozdilem, ze porad nebudou "koncit". Shoot 'em all and drink the T-virus to power-up! ^^

Odkaz ke komentáři

hrej.cz

Sestku vidim jako zurivou strilecku se skoro neomezenym poctem naboju se zombiky a emzaky vyskakujici vsude okolo, jen s tim rozdilem, ze porad nebudou "koncit". Shoot 'em all and drink the T-virus to power-up! ^^

Vtipne, ale podle me dosti trefne :)...Kdyz se rozpomenete, kolik zombiku se postrilelo celkove v 1. dilu a kolik v "zatim poslednim" 4. dilu, je rozdil snad o nekolik stovek vedle a tisnivou atmosferu uz snad dela jen nedostatek naboju do magnumu. Kde jsou ty casy kdy jsem se bal toho, co jsem slysel, ale nevidel...

Resi zatim smeruje na cim dal tim akcnejsi drahu. Me osobne to zase tolik nevadi, jako velky fanda serie to zkousnu, hlavne ze hraju Resiho ne? :D

Odkaz ke komentáři

navolis si ze chces hrat s kamaradem a spustis hru.. a jakmile ti skoci obrazovka s napisem INVITE A FRIEND tak se hodis do XMB, najedes na toho svyho kamosa, das trojuhelnik a Send Invite

no stejne to porad haze error:blink: ale THX za radu resident evil uz mam predobednanej pac je to pecka:wohow:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu