Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

.Den

Recommended Posts

Ahoj,

no stejnej názor mám i já.

RE2 byla super,taky bych to bral na ps3.

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31959&r=se tady jsou takové obecné dohady jak bude vypadat residen 6.

Kéž by šli cestou restartu celé série.

to bych si taky přál, udělat tak remake prvních 3 dílů:wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

5tka mě hodně potěšila, opravdu vydařený díl. Nevím, jak jsem četl recenze a nadávali tam na ten báglík s rozměry 3x3 jsem opravdu problém neměl, i na nejtěžší obtížnost. Kdykoliv jsem si odložil nepotřebný věci do inventáře . A příbšh jedna básen, opravdu supr díl. A co mě hodně potěšilo, byly btvy s bossy, bylo jich k sakru hodně a opravdu dobré. Pro mě velice vydařená hra.

Odkaz ke komentáři

Tak a je to tady:)

Škoda, že nemám kartu...:(

Capcom dnes udělal radost všem majitelům hry Resident Evil, protože konečně si mohou stáhnout nový multiplayerový Versus Mode. Ten pochopitelně není zadarmo a tak si ho budete muset koupit za MS body na XBLM či penízky na PSN. Jaké ovšem je překvapení, když si přídavek koupíte. DLC má totiž necelé 2MB, přesněji 1.86MB. Najednou tak se vkrádá otázka, jestli už není zmíněný Versus Mode na disku a Capcom ho odemkne hráčům, pokud si ho zaplatí. Zdá se, že doplňující balíčky už nemají účel jen obohatit hru a potěšit hráče, ale spíše hráče okrást o další peníze. Co dalšího se ukrývá na disku s hrou se dozvíme s dalším balíčkem, jenž na sebe nenechá určitě dlouho čekat.

Zdroj: KONZOLISTA.CZ

Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Nenašel by se tu někdo, kdo by dal se mnou co-op na professionála :?: mám problém hlavně s levelem 2-3 a sejmutím bosse Ndesu.... můj nick na PSN je rybak_d...

zkus si přidat na PSN týpka s nickem LargoMorpheuSK. Je reglej i tady na foru pod přezdívkou killamah nebo tak nějal. Hraje to fakt hodně dobře a má to dojeté i na nejtěžší obtížnost :)

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Lidi menší dotaz ohledně offline coopu. Zkoušel jsem si to na demu ale obrazovka se nerozdělí na dvě poloviny ale na dva takový pidičtverečky a je to dost zmenšený i na pořádné televizi. Můj dotaz zní - je na plné verzi obraz rozdělen na dvě části přes celou obrazovku nebo i na plné verzi je obraz jenom v takových črvercích a zbytek obrazovky vyplňuje černé místo? Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři

Lidi menší dotaz ohledně offline coopu. Zkoušel jsem si to na demu ale obrazovka se nerozdělí na dvě poloviny ale na dva takový pidičtverečky a je to dost zmenšený i na pořádné televizi. Můj dotaz zní - je na plné verzi obraz rozdělen na dvě části přes celou obrazovku nebo i na plné verzi je obraz jenom v takových črvercích a zbytek obrazovky vyplňuje černé místo? Díky za odpověď

Bohužel je to stejně jako v tom demu, proto je nejlepší online coop:).

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Infinite Ammo si musis jeste koupit v Bonus Features pro kazdou zbran zvlast. Kupuje se za Ranking Points, ktere dostavas za dohrani kazdeho levelu. Pokud si hru dohral, tak by si mel mit na koupi Infinite Ammo alespon pro jednu zbran. A pozor: aby sis pro zbran v Bonus Features mohl koupit Infinite Ammo, tak musi byt upgradovana na maximum!

PS: My ted s kamosem hrajem v coopu obtiznost VETERAN a ani s Infinity Ammo to neni uplne jednoduchy :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu