Daxter Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Ahoj,no stejnej názor mám i já. RE2 byla super,taky bych to bral na ps3. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31959&r=se tady jsou takové obecné dohady jak bude vypadat residen 6. Kéž by šli cestou restartu celé série. to bych si taky přál, udělat tak remake prvních 3 dílů:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 no jo ale resi 1 2 3 ve stylu resi 5 by byla diky primocarosti hra na hodinu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 no jo ale resi 1 2 3 ve stylu resi 5 by byla diky primocarosti hra na hodinu:-) ale to je právě to, měl jsem na mysli remake s původní surrival horrorovou hratelností a ne akční styl 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 resi me chyt jak svin kdyz vidim chrise a hajzla weskra ve stars outfitu mam nostalgii jak svin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 5tka mě hodně potěšila, opravdu vydařený díl. Nevím, jak jsem četl recenze a nadávali tam na ten báglík s rozměry 3x3 jsem opravdu problém neměl, i na nejtěžší obtížnost. Kdykoliv jsem si odložil nepotřebný věci do inventáře . A příbšh jedna básen, opravdu supr díl. A co mě hodně potěšilo, byly btvy s bossy, bylo jich k sakru hodně a opravdu dobré. Pro mě velice vydařená hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sketa Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 tahle hra je fakt masakrózní luxus... jediný na co jsem nepřišel je jak v kooperativním modu po vypnutí dosáhnout toho, aby druhej hráč měl předchozí vybavení.. jde to vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Nevypadá to zle:D...beztak udělají zase nějakou LEGO verzi:roll: http://video.ign.com/dor/articles/923215/black20-trailer-park/videos/blk20_prt_muppetre5_040309.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Tak a je to tady:) Škoda, že nemám kartu...:( Capcom dnes udělal radost všem majitelům hry Resident Evil, protože konečně si mohou stáhnout nový multiplayerový Versus Mode. Ten pochopitelně není zadarmo a tak si ho budete muset koupit za MS body na XBLM či penízky na PSN. Jaké ovšem je překvapení, když si přídavek koupíte. DLC má totiž necelé 2MB, přesněji 1.86MB. Najednou tak se vkrádá otázka, jestli už není zmíněný Versus Mode na disku a Capcom ho odemkne hráčům, pokud si ho zaplatí. Zdá se, že doplňující balíčky už nemají účel jen obohatit hru a potěšit hráče, ale spíše hráče okrást o další peníze. Co dalšího se ukrývá na disku s hrou se dozvíme s dalším balíčkem, jenž na sebe nenechá určitě dlouho čekat. Zdroj: KONZOLISTA.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Multiplayerový Versus mód, ktorý dnes vyšiel je už na disku a za 400 pointov respetkíve 5 dolárov si kúpime len 1.8 megový aktivátor, ktorý nám danú sekciu odomkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Kdo mně poradí jak odblokovat save u této hry? Chci to hodit na flashku a furt na mě skáče, že to nejde. Kde to mám odemknout?:) Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 kua, lidi, co říkáte na ten Versus mod ? Já osobně jsem očekával něco trochu lepšího :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technik24 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Tak jsem si ji koupil a je fakt super. Hlavně, když ji hrajete na obtížnost Veteran. To je pak dost hustý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Nenašel by se tu někdo, kdo by dal se mnou co-op na professionála :?: mám problém hlavně s levelem 2-3 a sejmutím bosse Ndesu.... můj nick na PSN je rybak_d... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Nenašel by se tu někdo, kdo by dal se mnou co-op na professionála :?: mám problém hlavně s levelem 2-3 a sejmutím bosse Ndesu.... můj nick na PSN je rybak_d... zkus si přidat na PSN týpka s nickem LargoMorpheuSK. Je reglej i tady na foru pod přezdívkou killamah nebo tak nějal. Hraje to fakt hodně dobře a má to dojeté i na nejtěžší obtížnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Mám takový blbý dotaz ale jak se dá nastavit jazyk ve hře, hru jsem už jednou hrál a po dohrání vymazal vše z hardiscu a ted jsem ji instaloval znova ale při instalaci ani při spuštění mě nanabídne volbu jazyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzzara Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 zdravim, mam dotaz da se v re5 hrat i za Shevu? Teda krom co-op online kdyz vas nekdo pozve, tak je druhymu automaticky pridelena to vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Lidi menší dotaz ohledně offline coopu. Zkoušel jsem si to na demu ale obrazovka se nerozdělí na dvě poloviny ale na dva takový pidičtverečky a je to dost zmenšený i na pořádné televizi. Můj dotaz zní - je na plné verzi obraz rozdělen na dvě části přes celou obrazovku nebo i na plné verzi je obraz jenom v takových črvercích a zbytek obrazovky vyplňuje černé místo? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Lidi menší dotaz ohledně offline coopu. Zkoušel jsem si to na demu ale obrazovka se nerozdělí na dvě poloviny ale na dva takový pidičtverečky a je to dost zmenšený i na pořádné televizi. Můj dotaz zní - je na plné verzi obraz rozdělen na dvě části přes celou obrazovku nebo i na plné verzi je obraz jenom v takových črvercích a zbytek obrazovky vyplňuje černé místo? Díky za odpověď Bohužel je to stejně jako v tom demu, proto je nejlepší online coop:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak ještě jeen dotaz. Dohrál sem hru a nyní mě to nabízí infinite ammo. Když to ale zapnu na yes tak nekonečně nábojů nemám. Je na to nějaká finta? Nebo je to nějakej bug? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Infinite Ammo si musis jeste koupit v Bonus Features pro kazdou zbran zvlast. Kupuje se za Ranking Points, ktere dostavas za dohrani kazdeho levelu. Pokud si hru dohral, tak by si mel mit na koupi Infinite Ammo alespon pro jednu zbran. A pozor: aby sis pro zbran v Bonus Features mohl koupit Infinite Ammo, tak musi byt upgradovana na maximum! PS: My ted s kamosem hrajem v coopu obtiznost VETERAN a ani s Infinity Ammo to neni uplne jednoduchy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Čau, potřebuju poradit, dohrál jsem RE5 na normal a odemkla se mi možnost mít nekonečno nábojů, tak jsem si to dal odznova a před misí jsem zapnul tuto funkci, jenže náboje se mi pořád odečítají. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 musíš to zapnou nejen jak to začneš hrat znova lae v bonusecj je nekonečne ammo a tam musíš dat taky yes:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 JJ paráda to pomohlo díky na to bych asi nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 musíš to zapnou nejen jak to začneš hrat znova lae v bonusecj je nekonečne ammo a tam musíš dat taky yes:) Jo máš pravdu dík. Heleď a nevíš ještě kde bych našel rotten egg? Chybí mi do sbírky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Rotten je vzacne - driv nebo pozdeji ti vypadne z nepratel. Me padnulo az pri New Game+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.