Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

.Den

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

K těm infinite nábojům, taky si je nejdřív musíš koupit za pts, který získáš za dokončení některých kapitol (cca. 900-1000pts za kapitolu). ;) Jedna stojí kolem 6 - 20 000pts, v závislosti na účinnosti zbrani). Ale, stejně je nejlepší Nekonečno RPG-7 :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K těm infinite nábojům, taky si je nejdřív musíš koupit za pts, který získáš za dokončení některých kapitol (cca. 900-1000pts za kapitolu). ;) Jedna stojí kolem 6 - 20 000pts, v závislosti na účinnosti zbrani). Ale, stejně je nejlepší Nekonečno RPG-7 :lol:

To si taky budu muset pořídit. Teď to hraju po druhý a ten skurvenej štír nebo co to je na těch skalách mi na veterána dal docela zabrat.

Odkaz ke komentáři

Jestli chceš, rád ti pomůžu ;) stejně musím nasbírat ještě pár pts abych měl vše :)

No hodilo by se mi pár trofejí který lze získat lépe třeba způsobem hraní v cooperaci. Mám jen 39% Kdyžtak mi napiš svůj nick a já si tě přidám a můžeme někdy dát spolu. Jinak kromě resiho mám ještě 13 dobrejch pařeb.

Odkaz ke komentáři

To si taky budu muset pořídit. Teď to hraju po druhý a ten skurvenej štír nebo co to je na těch skalách mi na veterána dal docela zabrat.

Ten štír jde na i na veterána dát naprosto v pohodě s max. upgradeovanym coltem SW29. Ostatně ten mne provázel ještě se snipkou v podstatě celou hru.

A jestli můžu trošku postrašit, tak se těště na toho obra s šutrama(NDESU), co je po té kapitole, kdy se jede s Humrem. Na poslední obtížnost(PROFESSIONAL) je docela hodně tuhej a já na tom kejsnul snad 6 hodin čistýho času :bash:

Odkaz ke komentáři

Ten štír jde na i na veterána dát naprosto v pohodě s max. upgradeovanym coltem SW29. Ostatně ten mne provázel ještě se snipkou v podstatě celou hru.

A jestli můžu trošku postrašit, tak se těště na toho obra s šutrama(NDESU), co je po té kapitole, kdy se jede s Humrem. Na poslední obtížnost(PROFESSIONAL) je docela hodně tuhej a já na tom kejsnul snad 6 hodin čistýho času :bash:

Ale není :) , jen ho stačí povalit 2x na kolena a je po něm i na professional, ale nesmíš si všímat těch s kuší :idea: (když je na kolenou) .

Odkaz ke komentáři

Ale není :) , jen ho stačí povalit 2x na kolena a je po něm i na professional, ale nesmíš si všímat těch s kuší :idea: (když je na kolenou) .

Jak se říká... Po bitvě je každej generál... :D

Teď si to taky říkám, že stačí 2x na kolena, ale při hraní to bylo horší. Pro mne určitě nejobtížnější část hry.

Odkaz ke komentáři

Jo a najde se tu opravdu někdo,kdo sestřelil v Residentu 5 všech 30 modrých emblémů??? Mám jich 25 a už na to nemám pomalu nervy a hlavně oči...:-) Jinak jsem ho už dohrál za 3 obtížnosti,a teď se trápím za profesionála....:-) Díky za odpověď....

Znám je nazpamět :dozey: :lol: ;) Lovefist si mě pořád neautorizoval, takže to můžem spolu dát. Add Me :arrow: Geobba. Samotného mě ten singleplayer, už právě nebaví, se musím hodně přemáhat, abych to uhrál na platinu, (respektive trofej za upgrade všech zbraní).

Odkaz ke komentáři

Znám je nazpamět :dozey: :lol: ;) Lovefist si mě pořád neautorizoval, takže to můžem spolu dát. Add Me :arrow: Geobba. Samotného mě ten singleplayer, už právě nebaví, se musím hodně přemáhat, abych to uhrál na platinu, (respektive trofej za upgrade všech zbraní).

Sorry nebyl čas, zítra si tě autorizuju. Co máš ještě za pařby? Já toho mám dost, ale po netu mě to moc neba, pač tam nejsou normální lidi, např COD4 jsem hrál a asi 20 minut mě nezabili a já dal tak 50 killů a oni mě prostě vykopli. Takže sháním nějaký lidi na hraní po netu. Bohužel znám samý pcčkáře. :(

Odkaz ke komentáři

Jasne, kdyz se objevi vyrostky, tak strilime do nich. Vetsinou, ale skoncime na tom, ze po nas hodi sutr. Pred prvnim se zachranime tim, ze rozstrelime ten sud vedle nej, kdyz ho drzi a on ho pusti, ale dalsim nas dorazi :(

Ten šutr lze taky rozstřelit!! Chce to vytipovat okamžik kdy ho zvedá a hned jak ho hodí tak do něj střílet. Pokud se dobře trefíte, on se za letu ,,nakřápne´´ a pak už by vám neměl ublížit...

Odkaz ke komentáři

S těma emblémama mě pomohlo tohle:

http://wikicheats.gametrailers.com/index.php/Resident_Evil_5_-_PS3_XB360/Collectables#BSAA_Emblems

případně tohle

http://www.gamesradar.com/f/resident-evil-5-bsaa-emblem-guide/a-20090312125435189013

JInak na veterána celá hra v pohodě. Hráli sme to s kámošem a nejtěžší část hry byl jenom ten obr se šutrákem. Nesmí se tam dělat ani jedna chyba jinak je po vás. Zkejsli sme na tom tak hodinu ale nakonec šel k zemi. Doporučuju infinite ammo do coltu to je prostě ultimátní zbraň.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,potřebuju poradit,stájl jsem si z PSN resident evil 5 lost in nightmares a nainstalovat.Jenže mi to nefunguje.Co musím udělat pro to aby to šlo.

Díky moc

Tak mě napadlo stáhl jsem to PS store USA ,ale hru jsem kupoval v čr.JE to tím??

Tak jsem na to přišel,musí se to stáhnout z PS store cz,sakra.Tak mě to stálo o stovku víc.

Můžete LOCK

Odkaz ke komentáři

asi to vazne bude mit co spolecnyho s tim, ze si to stahnul z US store, nevim jen odhaduju, ale je mozny, ze i PSN pridavky z us store musi byt na us hry, jelikoz sem si vsimnul takovy zvlastnosti :D ale hodne veci z us store se pri stazeni lisi trochu velikosti nez ty z EU store....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu