Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Emulator z PSX na PSP

Fiset

Otázka

Prosim vás nemoh by mi nekdo sem Přihodit link na emulator z PSX na PSP?....díky moc (nedávajte linky z ulozto protože mi nejde stahovat stej stránky) "Jo a ešte poprosim nekoho (admina) kdyby to přehodil do PSP Programy...pomýlil sem se promiňte"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Díky za rychlou odpoved a za odkaz...No stejne temu asi nepochopim lebo jsem nato MEGA AMATEUR:cry: nejradej bych byl kdyby mi to nekdo udelal pak bych mu zato poslal keš:roll:....z PSP mi to moc nepálí:ziped::idea:

jo a ješte že 1.ikonu mam EBOOT.PBP a 2.ikonu mam keys a podnadpis pod keys je VLC media player....nevim co skterou! (už se zasebe stydím):cry:

Odkaz ke komentáři

• 0
Díky za rychlou odpoved a za odkaz...No stejne temu asi nepochopim lebo jsem nato MEGA AMATEUR:cry: nejradej bych byl kdyby mi to nekdo udelal pak bych mu zato poslal keš:roll:....z PSP mi to moc nepálí:ziped::idea:

jo a ješte že 1.ikonu mam EBOOT.PBP a 2.ikonu mam keys a podnadpis pod keys je VLC media player....nevim co skterou! (už se zasebe stydím):cry:

Skoušel sem nerozjedu to!...musim ten konvert udelat ale nevim jak...mam nato jakýsi prg volá se Ice Tea 1.3
emulátor asi ne..ten je přímo ve FW :) ...na ofic. FW si zahraješ jen hry z PSN , na CFW si můžeš hry stáhnout nebo si svoje hry upravit třeba podle tohohle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=9193

zkus to podle toho návodu než začneš psát, že nevíš jak ...

jinak hru nakopíruješ do PSP/GAME/složka/eboot a keys

např PSP/GAME/gran turismo 2/eboot ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu