Fiset Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Prosim vás nemoh by mi nekdo sem Přihodit link na emulator z PSX na PSP?....díky moc (nedávajte linky z ulozto protože mi nejde stahovat stej stránky) "Jo a ešte poprosim nekoho (admina) kdyby to přehodil do PSP Programy...pomýlil sem se promiňte" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 podívej se do tutoriálů, tam najdeš vše co potřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 program uz sem sem daval i z navodem :) -------> http://www.console-forum.net/showthread.php?t=33647&highlight=pigi96 za THX se zlobyt nebudu nebo credits Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 emulátor asi ne..ten je přímo ve FW :) ...na ofic. FW si zahraješ jen hry z PSN , na CFW si můžeš hry stáhnout nebo si svoje hry upravit třeba podle tohohle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiset Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Díky za rychlou odpoved a za odkaz...No stejne temu asi nepochopim lebo jsem nato MEGA AMATEUR:cry: nejradej bych byl kdyby mi to nekdo udelal pak bych mu zato poslal keš:roll:....z PSP mi to moc nepálí:ziped::idea: jo a ješte že 1.ikonu mam EBOOT.PBP a 2.ikonu mam keys a podnadpis pod keys je VLC media player....nevim co skterou! (už se zasebe stydím):cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 jo a ješte že 1.ikonu mam EBOOT.PBP a 2.ikonu mam keys a podnadpis pod keys je VLC media player....nevim co skterou! (už se zasebe stydím):cry: Eboot spolu se souborem keys nakopíruj do jedné složky v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiset Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Eboot spolu se souborem keys nakopíruj do jedné složky v psp Skoušel sem nerozjedu to!...musim ten konvert udelat ale nevim jak...mam nato jakýsi prg volá se Ice Tea 1.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Díky za rychlou odpoved a za odkaz...No stejne temu asi nepochopim lebo jsem nato MEGA AMATEUR:cry: nejradej bych byl kdyby mi to nekdo udelal pak bych mu zato poslal keš:roll:....z PSP mi to moc nepálí:ziped::idea:jo a ješte že 1.ikonu mam EBOOT.PBP a 2.ikonu mam keys a podnadpis pod keys je VLC media player....nevim co skterou! (už se zasebe stydím):cry: Skoušel sem nerozjedu to!...musim ten konvert udelat ale nevim jak...mam nato jakýsi prg volá se Ice Tea 1.3 emulátor asi ne..ten je přímo ve FW :) ...na ofic. FW si zahraješ jen hry z PSN , na CFW si můžeš hry stáhnout nebo si svoje hry upravit třeba podle tohohle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 zkus to podle toho návodu než začneš psát, že nevíš jak ... jinak hru nakopíruješ do PSP/GAME/složka/eboot a keys např PSP/GAME/gran turismo 2/eboot ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 A mas to PSP flashnute, nebo jedes na orig. firmware? Pokud jedes na orig., tak ti pujdou jen zakoupene hry, stazenou tam ani zkouset nemusis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiset Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 A mas to PSP flashnute, nebo jedes na orig. firmware? Pokud jedes na orig., tak ti pujdou jen zakoupene hry, stazenou tam ani zkouset nemusis. Jo mam Flashnuté PSP...jen to nevim cez ten prg PSX2PSP cosik mi to vyhadzuje...nechápu tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Jo mam Flashnuté PSP...jen to nevim cez ten prg PSX2PSP cosik mi to vyhadzuje...nechápu tomu Jestli chceš radu, tak nepiš "cosik mi to vyhadzuje", ale přesně popiš, s čím máš problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiset Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Jestli chceš radu, tak nepiš "cosik mi to vyhadzuje", ale přesně popiš, s čím máš problém C:/Documents and Settings/McFiset/Plocha/PSX2PSP/Files/BASE.PBP ...asi tak homie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 chybí ti soubor BASE.PBP ..v návodu je v tom balíku i s programem..má cca 140 mb .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 C:/Documents and Settings/McFiset/Plocha/PSX2PSP/Files/BASE.PBP ...asi tak homie pěkný popis problému EDIT: ten soubor ti chybí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiset Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 chybí ti soubor BASE.PBP ..v návodu je v tom balíku i s programem..má cca 140 mb .. Jo Diky...stahujem ten 2.balík...pak zas napíšu kdyby sem nechápal...Važim si vaše rady (škoda že sem taký tupý) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiset Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 No Chlapci...ide mi to fakt všem dekuju co mi stím pomohli...ale ješte bych potreboval že "co mam kam napsat abych to mnel cez celou obrazovku v PSP lebo to mam tak v strede" díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 stačí během hraní stisknout tlačítko Home a v Settings hledat nastavení Screen ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiset Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 stačí během hraní stisknout tlačítko Home a v Settings hledat nastavení Screen ;) Díky moc za všechny tvoje rady...nevím čím se ti mam odvdečit...(poučil sem se) A TO HODNE:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fiset
Prosim vás nemoh by mi nekdo sem Přihodit link na emulator z PSX na PSP?....díky moc (nedávajte linky z ulozto protože mi nejde stahovat stej stránky) "Jo a ešte poprosim nekoho (admina) kdyby to přehodil do PSP Programy...pomýlil sem se promiňte"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts