Daxter Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 Ae myslím, že nintendo to fakt vydá někdy na jaře, vždyť s takovým hitem nemůže čekat až někdy do vánoc Citovat
tekken90 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2009 tak DSi má evropské datum.. 3.4. 2009 DSi má Evropské datum 19/02/2009 10:43 Včera Nintendo oznámilo datum vydání kapesní konzole Nintendo DSi pro US trh. Dnes tak učinilo pro Evropu. Evropští hráči se své nové konzolky dočkají 3. dubna tohoto roku. Nintendo DSi bude u nás k dostání ve dvou klasických barvách – černá a bílá. Nová verze DSka přináší dvě kamerky s detekcí pohybu, vylepšený zvuk, možnosti stahování her, zabudovanou paměť pro ukládání fotografií a jejich následnému sdílení mezi přáteli a především radost z několika tisíc originálních her. Bohužel k čemu se musí ještě český dodavatel ConQuest vyjádřit, je samotná cena. Jakmile to budeme vědět, budeme vás informovat. Citovat
sysasysa Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2009 To neni evropský, ale americký pokud vim. Cena je předběžýně stanovená na 169$ jestli se dobře pamatuju Citovat
tekken90 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2009 je to evropský datum...už je možná i předobjednávka za 150liber Citovat
sysasysa Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2009 Aha. Já na Hrej.cz čet asi něco jinýho. Citovat
Fixer Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2009 Já četl toto http://gbatemp.net/index.php?showtopic=136204 a kdo chce může si předobjednat: http://www.gamestop.com/browse/search.aspx?N=0&Ntk=TitleKeyword&Ntx=mode+matchallpartial&Ntt=DSi :) Citovat
alesek__ Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2009 tak DSi má evropské datum.. 3.4. 2009 lal to mam presne narozky :D...nds lite sem mel a mozna do nej pozdeji zase pujdu Citovat
IceTower Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2009 No az se bude prodavat a DS lite pujde k coudu tak si ho koupim ale zatim sem¨budu drzet old school Citovat
Xbox360man Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 Ja si ho asi koupim ale az bude cena nize. Zatim mám co hrát :D Citovat
One-Real Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 az vyjde tak o nem budu hodne uvazovat Citovat
IceTower Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2009 Hele delaj uz se na to naky special hry co neroozjedu na lite? Citovat
Ursus1468622888 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2009 Hele delaj uz se na to naky special hry co neroozjedu na lite? Něco málo se objevilo už při startu, ale většina prý nestála za řeč. Jak to bude v budoucnu, případně, kolik se toho objevilo už startu, nevím, respektive nikde jsem to nezahlédl, takže to asi nebude tak žhavé. I když popravdě, v posledních 3 týdnech toho na DS obecně moc nevyšlo. :) (v kontrastu s tím, jak v březnu vycházela slušná hra ob den a pecka co týden) Citovat
IceTower Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2009 tjn to mas pravdu ae prave me zarazilo ze sem zatim o nicem neslysel Citovat
Ursus1468622888 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2009 Jediné, kde jsem něco o hrách četl, je článek z BonusWebu: Startovní nabídka je poměrně chudá. Kromě prohlížeče Opera, který si můžete stáhnout zdarma, tu zatím jsou jen dvě puzzle hry (500 bodů), hříčky Paper Plane (200), Pyoro (200) a WarioWare: Snapped (500). Upřímně, čekali jsme víc. Navigace v obchodě je snadno pochopitelná, nechybí ani on-line nápověda. Jako indikátor stahování obsahu posloužily známé postavičky z Nintendo světa, které po kapkách plní nádobu vodou. Až je naplněná, můžete hrát. Internetový prohlížeč mi přijde pomalejší, navíc si neporadí se všemi českými znaky. Čistě subjektivně, pokud komfort prohlížení porovnám s iPhone, Nintendo prohrává minimálně o třídu. Pokud jde o hry, WarioWare: Snapped!, která využívá kamerky jako pohybového senzoru, mě vůbec nezaujala. Naopak takové Pyoro, v němž hlavní hrdina jazykem chytá padající fazole může být dobrá návykovka (klasické hraní na co nejvyšší score). To samé se dá říci i Paper Plane. Uvidíme, jakým tempem se na DSi shopu budou objevovat aplikace a kdy dosáhnou slibovaných zhruba 850 titulů, přesto v redakci máme pocit hraničící s jistotou, že japonské nabídce se ta západní nevyrovná nikdy. Od té doby ani ceknutí. Nepředpokládám ovšem, že by se na tam objevily nějaké větší pecky, protože samozřejmě, že na trhu převládá DS Lite, a proto je výhodnější dělat to, co se na něm dá spustit. Tady to bude dobrá platforma pro pár hříček a možná pro ty studentské projekty (nějaké studentské hry v rámci nějakého workshopu se mají objevit, ale jenom v Japonsku) je to dobré. Ale rozhodně to není důvod ke koupi, pokud už máš Lite. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.