Cloud.M@-T€R Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 0 kč.....ale když s řeknu , že třeba někam du nebo že potřebuku , tak dycky dostanu :) Občas mě rodiče i překvapí, když mi naplněj peněženku když jdu někam pařit :) . Jiank peníze od prarodičů neberu, přece jenom pobírají důchod, tak ať si život užijou, okradat je nebudu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 nic :) ... vždycky když potřebuju tak rodiče něco daj .. ale že bych dostával pravidelně to teda ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 1500,- Kč měsíc od rodičů, další love brigády ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Dostával jsem 2000/měsíc, tak to bylo když jsem studoval.. Už přes rok makám, tak teď dostávaj zase něco naši ode mě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 No tak pravidelné kapesné nemám nepotřebuji když někam jdu tak mi rodiče dají a jinak chodím na brigády a to si splácím notebook za měsíc si vydělám tak max 3k protože chodím jenom o víkendu a taky se mi nechce každej víkend v měsíci makat tak si občas udělám volno jinak prarodiče mi taky docela dost často přispívaj když mám v peněžence sucho ale jinak tak litr mesíčně utratím možna víc možná míň jak kdy podle situace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Mám 800,- za měsíc, z čehož mi jde cca 220,- na měsíčník a průměrně 400-600 na účet za mobil (: S tím, že co mi zbyde, je moje (: A pak obnovuju knihovničku (: Takže... de facto nic (: Ale když jdem každé úterý do hospy, dostanu 50,- na dvě piva a pískám si blahem (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 100/ týden a nějak stim vyžiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 500kč na měsíc, s tim ž výdaje na bus a takový mi platěj rodiče, a vše ostatní taky :lol: ale neni to tak že co si řeknu to mám, spíš naopak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 0,-kč ale když něco potřebuju řeknu si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 1, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Mám 800,- za měsíc, z čehož mi jde cca 220,- na měsíční a průměrně 400-600 na účet za mobil (: S tím, že co mi zbyde, je moje (: A pak obnovuju knihovničku (: Takže... de facto nic (: Ale když jdem každé úterý do hospy, dostanu 50,- na dvě piva a pískám si blahem (: 50,- ? :lol: 2 piva ? :lol: To nestoji ani za to abych do te hospody chodil :D Jinak ja si delam kapesny sam , praci . Nejakou almuznu od rodicu bych asi neprezil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 50,- ? :lol: 2 piva ? :lol: To nestoji ani za to abych do te hospody chodil :D Ne každý se chodí do hospody ožrat (: "Úterní srazy" jsou zavedená a dlouho fungující věc, chodíme pokecat, ne chlastat... Ale u piva se zkrátka kecá líp (: Navíc bych chtěl vidět toho běsa, co se v úterý ožere, když druhý den jde do školy (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 50,- ? :lol: 2 piva ? :lol: To nestoji ani za to abych do te hospody chodil :D Jinak ja si delam kapesny sam , praci . Nejakou almuznu od rodicu bych asi neprezil :D taky jsi urco bral :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 kapesný co je to kapesný já mám jen z brigády nemužu z těch co dostávat 15000 od babičky a dědečka LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 200kc/měsíc a sem spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 0,1€ na tejden )) sem v p*ce dpc :( se mate no .. :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 no tak neco dostavam ... ale nejak to nepocitam ... ale jelikoz jsou v mesici 4 vikendy, pricemz kazdy vikend aspon jedna akce = cca 300 az 500 ... nekdy i o dost vice, zalezi na akci :D ... no tak kdyz si to tak spocitam :D :D ... no radsi nic :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 jeden měsíc ...300Kč druhej měsíc...400Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ja mam kazdy tyden 150 kc :P:P plus 800kc pausal na telefon plus 1200kc na skolu na mesic :D:D a kazdy den 30 kc na svacu :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 100 na tejden na obedy... 100 na mesic.... takze kdyz nejim tak mam 500 :D nic moc no :) a kdyz neco chcu od nasich tak me to ...nekoupi :D ale jinak 50 do hospody... :D to me dostalo :) po 2 pivech se zacina teprve kecat a vy uz mate hotovo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 900 měsíčke a to vostatní mi kupujou a plus neco na kreditku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 2, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Kdyz do hospody tak aspon na 10 piv :D Sraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Kdyz do hospody tak aspon na 10 piv :D Sraci hospoda neni vo ozirani.. Az vyrostes, mozna si to uvedomis.. Srac ses ty.. Kazdej tejden se vozirat, tak za chvili pisu sr*cky, jako ty. Jednou za mesic klidne, kazdy tejden urcite ne. Do 5ti to staci pro pokec, pokud nejsi tlusty burt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 2, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Mysli si co chces anonyme , asi nevis jak se pije na morave :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 pres leto mam uz 3roky stejnout brigadu u stejny spolecnosti = 550den jinak kapesny zadny ale mame zarizeny zamestnani od skoly >> po skole musim hned do firmy a makat (soucast studia) za to dostavam 2500 mesicne takze BIDA... plus jeste pobiram nejaky prachy za showz kdyz nekde davame...¨ ale to je tak v rozmezi 1000-2500 za show. A to mi nekdy nestaci ani na cestu kdyz jedem nekam daleko... To co utratim kazdej week na nejaky akci otom ani nemluvim xD... porad jenom BIDA xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 ja mam 35kč naden takže něco koem 1000 měsičně ale měsíčně utratim cca 300 a zbytek si necham takže to je super:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.