Lachtan Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 mno já mam 400 na mesic+400 na svaciny na mesic + 600 na kartu na obed na mesic,200 na kredit na mesic ae za svaciny dycky utratim tak 100 :D a kupuju je z karty (stejne se nazeru radsi doma nez na skolnich obedech) a 200 si dycky schovam ja moc nevolam takze mi na utratu zbejva nakejch 900 na mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 100kč na měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Většina prací po internetu je podvod, protože musíte zaplatit na začátek 500kč a nic vám nepřijde. Nejlepší je se poptat u firem pracující s grafikou. Kámoš takhle vydělává 10 000 a pracuje si kdy chce a hlavně doma. O to právě jde! Nesedět doma na prdeli, ale poptat se někde, zjistit si info, začít něco. Jenže spousta lidí si myslí, že jim nabídka spadne sama do klína a pak si stěžují, že nemůžou najít brigádu a nemaj ani korunu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 0kc, ale nemuzu rict, ze nic nemam, vetsinou kdyz neco chci, tak mi rodice daj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 kapesny nedostavam =) vse si musim nasetrit sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Vy si tady vsichni stezujete a ja mam 130 kc za mesic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 200 korun na měsíc. Nemam nijak chudý rodiče, stačí mi to, věci, co potřebuju (tramvajenka, oblečení, obědy, kredit do mobilu - moc toho neporovolám) mi koupí, i když v poslední době je nemálo věcí, o který docela stojim (např. dělám historickej šerm, takže kostým a zbroj, ale i další věci) a navíc je mi 15, takže si zkusim najít ňákou brigádu. Jinak - nechápu ty, co dostávaj' každej tejden dvě stovky a ještě si na to stěžujou... :shock: Jasně, peníze jsou fajn a nikdy jich neni dost, ale takhle vyžírat rodiče by mi bylo trapný :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 500kč měsíčně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 já rodiče nevydírám , oni mi sami přidali v září něco navíc od minulýho roku.. tak sem slušně poděkoval a peněz si vážim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Ja myslim, ze will je naopak dobry rodic, narozdil od vetsiny rodicu clenu fora zde. A to ta holka jeste mozna dostava hodne .. Jo a ted se vsici divte - asi je pouze z normalni rodiny, narozdil od VETSINY z vas.. Co tu ctu, to je fakt moc. Ale hold je jina doba. Dnes dite/mladistvi pracovat nemusi, staci vysavat rodice, ze.. fko, boze, tak proc to sem pises, kdyz jsi vlastne nic nerekl? Kdyz nemuzes sdelit kolik, tak to nepis ne? Ty mas kapesny s rodici podlozene nejakou smlouvou? Brigada asi nebude kapesne, ze.. Myslim, ze jsi se chtel pouze touto zvlastnosti vytahnout. Ne, vazne neni bezne zakazovat zamestnancovi/partnerovi sdelovat a uverejnovat platebni podminky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 haha ja dostavam 350/měsíc (zatim jakz-takz staci) + prachy na mhd + prachy na mobil + prachy na doucovani (jen nemcina) na brigady jsem moc linej... a setrit neumim... (rekord je 2400Kc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ja mam 1000 na mesic,pak kdyz nekam jdu tak treba v patek dostanu 300 kila a v sobotu 200,pak denne stravenky na jidlo a 50 na svacinu,tata mi kupuje krabky,ale kdyz neco chci tak si na to musim vydelat sam takze brigadky,ale nestezuju si mam to vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Já mám 200 + 500 co si nechám místo obědů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 200,- měsíc. Ale už mi dlužej za tři měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Ja mam 250Kč do školy a 300Kč za brigádu za tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Anonymous_: Přeci jenom 50kč je na 15 letou slečnu docela málo, pokud už nemá přítele. Jinak máš ale pravdu v tom, že to je na druhou stranu hodně dobrý.Pokud bude chtít peníze, tak si prostě najde brigádu (momentálně je ale krize, takže je to horší) a pochopí hodnotu peněz, navíc jí to naučí samostatnosti a tak Will (nebo kdokoliv jiný) mít strach, že jí bude muset živit až do své smrti :D Znám spoustu lidí co rodiče využívají, když něco dostanou, tak to za chvilku zahodí a nebo pravý opak - nic nedostávají, ale makat za nic na světě nebudou. Myslí si, že jakmile dokončí "učňák", tak po nich půjde celý svět :) Mě bude pozítří 18 let, s kámošema slavím už zítra, a pří mé spotřebě alkoholu je 500kč měsíčně opravdu málo :D jsem ale rád, že mám příjem i od jinud. Víc si těch peněz vážím a líp s nima hospodařím. V 15, pokud jeste chodi na ZS, je 50Kc vice nez dost. Vice imho nepotrebuje. Pokud samozrejme potrebuje veci do skoly atp. mela by to dostavat mimo kapesne :) Holka v 15 by urcite nemela chlastat tolik, ze by spotreba alkoholu byla za 500 mesicne, takze je zcela logicke, ze ty mas vetsi spotrebu.. btw.. 500Kc je jeste dobre, ja mam spotrebu alkoholu uz v tisicich. A to jsem pred 17 rokem ani opily nikdy nebyl.. ted po 18? skoda slov xD Letni brigady me vzdy nastesti uzivily po cely rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 dostává pade a co si vydělá po brigádách si může během roku utratit jak chce......myslím že když si přes léto vydělá 6-10 litrů může si za to koupit kdy chce co chce......stejně si někdy myslím, že si peněz stejně moc neváží (i když se tímhle o to snažím)........nikdy by mě nenapadlo abych někde tři hodiny myl nádobí a pak to prožral během čtvrt hodiny v cukrárně.... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Tak já mám 200,- na měsíc + to co potřebuju např. kredit...a nestěžuju si, ale je pravda že DVD DL sou drahý sv*ně:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 no ja mam 40eur na mesiac.... a v pohode s tym stacim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 f-ko, promiň,ale jsi k smíchu a vůbec nechápu , na co si tu hraješ .. pokud si dobře vzpomínám, není to ani rok , co jsi tu všude brečel, jaký jsi chudáček, že chodíš po operacích apod. a každý tě tu litoval . Teď tu píšeš s nosem nahoru a vytváříš si tu (haha) respekt ? prober se .. jinak .. měsíční kapesné plus mínus autobus 1000,- jinak dělám instruktora na lyžích o víkendech a volnu ... tam se panečku točí peníze, takové jarní prázdniny , co teď měli pražáci, to je hotový zlatý důl :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 folty.hans zlaty dul :D taky máš rád barvu a vůni peněz jo ? :D jinak souhlasim ze f-007 by to měl klidnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Já ani nevim...200Kč od rodičů?Jak kdy...a jelikož bydlím ještě s babčou tak těch 200Kč od ní:D, jinak věci a dá se říct vše mi platí rodiče kromě PSP:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.