saberrider Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Měl bych takovou otázečku. Jsem "čerství" majitel flashnutého XBOX360. Zajímalo by mě, jestli mi bude fungovat XBOX Live.
0 kruta Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Ano bude...pokud budeš kontrolovat stealth u stažených her tak by jsi neměl mít problém...:)
0 Steel Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 A nebo pokud budes hrát na live s originálkama :-)
0 saberrider Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 No mě jde spíš o to, jestli mi půjdou stahovat přídavky do her? nové postavy, kola... apod... Půjde to? PS: A oni na to nepřijdou, že to mám FLASHnutý když to připojím k internetu?
0 En3mY Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 jo vsechno jde,hlavne nesmej v MS prijit na to ze mas flashnutou mechaniku...mam xko taky flashnuty a normisovka stahuju a nic neresim :cheesygrin:
0 Jonny Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 pokud budeš chodit na live jen stahovat tak neměj v mechanice žádnou hru a nepříjdou na tebe
0 saberrider Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 jo vsechno jde,hlavne nesmej v MS prijit na to ze mas flashnutou mechaniku...mam xko taky flashnuty a normisovka stahuju a nic neresim :cheesygrin: Tak to je super. A jak to udělat aby na mě v MS nepřišli? A co by se stalo, kdyby na mě přišli?
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Dali by ti BAN - coz je ze uz se na LIVE s tou konzoli nikdy nepripojis ...
0 En3mY Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Tak to je super. A jak to udělat aby na mě v MS nepřišli? A co by se stalo, kdyby na mě přišli? jak uz tady nekdo psal,hlavne muzou pirjit na to ze mas flash pokud budes mit napr starej stealth a na to pridou pokud budes hlavne neco hrat po xbl...a pokud na to pridou,tak ti zabanujou konzoli a ses v riti,nejsem si jistej ale mozna uz dneska flasheri umej unbanovat konzoli,ale nevim to jiste
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 To En3mY - uz to jde unBANovat, a nevis kdo to dela ?? jetli by me to nekdy potalo tak kam s tim skocit :)
0 saberrider Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Takže jestli tomu dobře rozumím, tak když v XBOXu nebudu mít žádnou hru, tak se můžu klidně bez problému na XBOX live připojit a stahovat a nepřijdou na mě. Pokud budu chtít hrát vypálené hry(což hrát nechci:-) tak na mě můžou přijít a budu v řiti:-) Správně?
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Takže jestli tomu dobře rozumím, tak když v XBOXu nebudu mít žádnou hru, tak se můžu klidně bez problému na XBOX live připojit a stahovat a nepřijdou na mě. Pokud budu chtít hrát vypálené hry(což hrát nechci:-) tak na mě můžou přijít a budu v řiti:-) Správně? JJ presne tak a kdyz nechces hrat paleny hry tak naco FLASH ?? Tedy pokud je nechces hrat multak ... a hrat jen ORIGO po Live a paleny singl nebo jak to myslis ??
0 Zavorka Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Takže jestli tomu dobře rozumím, tak když v XBOXu nebudu mít žádnou hru, tak se můžu klidně bez problému na XBOX live připojit a stahovat a nepřijdou na mě. Pokud budu chtít hrát vypálené hry(což hrát nechci:-) tak na mě můžou přijít a budu v řiti:-) Správně? no ...taky můžou ti dát ban že máš starší upravenej FW v mechanice(CCA rok) jinak LOCK ta takové otázky je topic pro začátečníky ... odkaz v moje popise ;)
Otázka
saberrider
Měl bych takovou otázečku. Jsem "čerství" majitel flashnutého XBOX360. Zajímalo by mě, jestli mi bude fungovat XBOX Live.
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts