saberrider Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Měl bych takovou otázečku. Jsem "čerství" majitel flashnutého XBOX360. Zajímalo by mě, jestli mi bude fungovat XBOX Live. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Ano bude...pokud budeš kontrolovat stealth u stažených her tak by jsi neměl mít problém...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 A nebo pokud budes hrát na live s originálkama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saberrider Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 No mě jde spíš o to, jestli mi půjdou stahovat přídavky do her? nové postavy, kola... apod... Půjde to? PS: A oni na to nepřijdou, že to mám FLASHnutý když to připojím k internetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 jo vsechno jde,hlavne nesmej v MS prijit na to ze mas flashnutou mechaniku...mam xko taky flashnuty a normisovka stahuju a nic neresim :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 pokud budeš chodit na live jen stahovat tak neměj v mechanice žádnou hru a nepříjdou na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saberrider Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 jo vsechno jde,hlavne nesmej v MS prijit na to ze mas flashnutou mechaniku...mam xko taky flashnuty a normisovka stahuju a nic neresim :cheesygrin: Tak to je super. A jak to udělat aby na mě v MS nepřišli? A co by se stalo, kdyby na mě přišli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Dali by ti BAN - coz je ze uz se na LIVE s tou konzoli nikdy nepripojis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Tak to je super. A jak to udělat aby na mě v MS nepřišli? A co by se stalo, kdyby na mě přišli? jak uz tady nekdo psal,hlavne muzou pirjit na to ze mas flash pokud budes mit napr starej stealth a na to pridou pokud budes hlavne neco hrat po xbl...a pokud na to pridou,tak ti zabanujou konzoli a ses v riti,nejsem si jistej ale mozna uz dneska flasheri umej unbanovat konzoli,ale nevim to jiste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 To En3mY - uz to jde unBANovat, a nevis kdo to dela ?? jetli by me to nekdy potalo tak kam s tim skocit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saberrider Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Takže jestli tomu dobře rozumím, tak když v XBOXu nebudu mít žádnou hru, tak se můžu klidně bez problému na XBOX live připojit a stahovat a nepřijdou na mě. Pokud budu chtít hrát vypálené hry(což hrát nechci:-) tak na mě můžou přijít a budu v řiti:-) Správně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Takže jestli tomu dobře rozumím, tak když v XBOXu nebudu mít žádnou hru, tak se můžu klidně bez problému na XBOX live připojit a stahovat a nepřijdou na mě. Pokud budu chtít hrát vypálené hry(což hrát nechci:-) tak na mě můžou přijít a budu v řiti:-) Správně? JJ presne tak a kdyz nechces hrat paleny hry tak naco FLASH ?? Tedy pokud je nechces hrat multak ... a hrat jen ORIGO po Live a paleny singl nebo jak to myslis ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Takže jestli tomu dobře rozumím, tak když v XBOXu nebudu mít žádnou hru, tak se můžu klidně bez problému na XBOX live připojit a stahovat a nepřijdou na mě. Pokud budu chtít hrát vypálené hry(což hrát nechci:-) tak na mě můžou přijít a budu v řiti:-) Správně? no ...taky můžou ti dát ban že máš starší upravenej FW v mechanice(CCA rok) jinak LOCK ta takové otázky je topic pro začátečníky ... odkaz v moje popise ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
saberrider
Měl bych takovou otázečku. Jsem "čerství" majitel flashnutého XBOX360. Zajímalo by mě, jestli mi bude fungovat XBOX Live.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts