Stackal Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Ahoj lidi jsem tekda v tom druhým aktu na Olympusu a mam udelat neco s dvouma sochama a pak tam je nejakej kůn nwm jak dal PLS poradte .!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 odtahni schody a na levo je vchod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 topic se hrou najdeš v sekci PSP Hry..už několikrát se to tam řešilo..jinak komplet návod máš tady http://console-guides.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cambel Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Když už se tu bavíte o týhle super gamesce. Mám taky trochu problém, nesmějte se mi,že jsem LAMA. Nevím jak ukládat SAVE. Neporadili byste? Na to jsou nějaký truhly nebo je třeba sáhnout do menu? Vždycky hraju tak 30 minut a pak musím končit, tak hledám SAVE a on nikde. Tak hraju furt dokola od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Když už se tu bavíte o týhle super gamesce. Mám taky trochu problém, nesmějte se mi,že jsem LAMA. Nevím jak ukládat SAVE. Neporadili byste? Na to jsou nějaký truhly nebo je třeba sáhnout do menu? Vždycky hraju tak 30 minut a pak musím končit, tak hledám SAVE a on nikde. Tak hraju furt dokola od začátku. pis to do topicu o GoW je tu jeden velky topic a save je takovy to misto jak je u nej paprsek slunce je celkem vyditelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 a užíváš si to hraní od začátku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Jo ale proste nic nemuzu dal zkousel uz jsem vsechno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.