Steel Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Zdravím včera mi psal kámoš, že prý nejde , když si od někoho pujcim neoriginalni hru a budu si ji chtit vypalit, tak mi to pry nepujde, jde to pry vypalovat jen s originalek .. zda se mi to celkem jako nesmysl no nevim je to pravda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Jde to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin112 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ja to delal v NERU udelal sem image a to jsem vypalil v clonecd.delal sem takto 10 her a vse jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 jde to, jen se s kazdym vypalenym z jiz vypaleneho DVD zvysuje pravdepodobnost vyskytu chyb a spatneho zapisu. Tzn. pokud vypalujes z DVD, ktere je vypalene z dalsiho vypaleneho DVD apod.. A orig. DVD je nekde pres 5DVD, tak je dost velka pravdepodobnost, ze zapis uz bude chybovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ok díky dik :-) mně se to zdálo nějaký divny .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ale nemusíš vytvářet ani image v neru stačí dát normálně zkopírovat dělám to tak vždycky a pohoda nejde vypalovat z originálek to musíš nějak předělat mechaniku v pc teda co sem pochopil z toho tutorialu co je někde tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ok dik :) a kdyz chci vypalit nejaky ty staženy hry a mam tam ty 2 soubory .iso a .dvd tak to proste jen napr v clonu vysmahnu na DVD dvojvrstvy a hraju jj ? kdyz mam oflashovanou mechaniku .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 jde to, jen se s kazdym vypalenym z jiz vypaleneho DVD zvysuje pravdepodobnost vyskytu chyb a spatneho zapisu.Tzn. pokud vypalujes z DVD, ktere je vypalene z dalsiho vypaleneho DVD apod.. A orig. DVD je nekde pres 5DVD, tak je dost velka pravdepodobnost, ze zapis uz bude chybovat. To co popisuješ, je jev, který vzniká pouze u přepisovatelných medií. To, že vytvoříš kopii, pak další kopii té kopie, a ta bude méněcennější než první kopie je blbost. Vždy se vytvoří totožná kopie. I pokud jsou již na zdrojovém disku chyby, lze i tak vytvořit kopii 1:1. Takže pokud zdroj bude 100% čitelný, vytvoří se i 100% kopie. Prakticky ovšem vzniká rozdíl tehdy, není-li použito totožné médium, vzhledem k rozdílným strukturám disků různých značek, rozdílná rychlost zápisu u jednotlivých kopií, atd. EDIT: Vznikající "defekty" jsou obecně způsobeny nekvalitním médiem a opotřebovanou mechanikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 No díky :-) clověk se aspon dobře poučí . :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 takže proostě třeba v imgburn uděláš dump dvd ... vytvoříš soubor dvd(v topicu pro začátečníky ) a vypílíš... nebo normálně skopérovat dvd v neru ;) LOCK další otázky do topicu pro začátečníky (odkaz v mojem popise) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Zdravím včera mi psal kámoš, že prý nejde , když si od někoho pujcim neoriginalni hru a budu si ji chtit vypalit, tak mi to pry nepujde, jde to pry vypalovat jen s originalek .. zda se mi to celkem jako nesmysl no nevim je to pravda?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts