zlatokop.zas Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Ahoj tak jsem stáhl konečně přes torrent assassina no a boužel je v ruštine není na to čj??hledal jsem a nic jsem nenašel pls Moc díky kdo dá má zaručený thx a něaký ty bodíky no XD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 není, ale je česká verze hry..takže si ju kup/stáhni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Hm škoda díky ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 http://www.porse.cz/Assassins_Creed_patch_1.02.html- zkus to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 http://www.porse.cz/Assassins_Creed_patch_1.02.html- zkus to omg tohle jen jen patch kterej opravuje nektery chyby ve hre jako napr:vypinani po40min atd...a ne ze ti to zmeni jakyz..:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Udravím pánové Stahnul sem si hru AC , nepsaloto během stahování žadnou chybu , ani během instalace, při kontrole PC jestli to utáhne bylo všechno v pohodě... zkouším pustit hru a nenaběhne :( . Mám vistu , zkoušel sem na to na ntb. Napíše to na vistě , ukončít program a nebo druhá možnost vyhledat řešení on-line NEvíte co s tím? EDIT : hra je česká verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Udravím pánovéStahnul sem si hru AC , nepsaloto během stahování žadnou chybu , ani během instalace, při kontrole PC jestli to utáhne bylo všechno v pohodě... zkouším pustit hru a nenaběhne :( . Mám vistu , zkoušel sem na to na ntb. Napíše to na vistě , ukončít program a nebo druhá možnost vyhledat řešení on-line NEvíte co s tím? EDIT : hra je česká verze Cracknul jsi tu hru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts