grzibO Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Plánuje se ještě nějaké pokračování pro PC? Bo co já vím,tak poslední byl American Wasteland! ... A teď ho vidím jenom na konsolích! Nebo neexistuje nějaký prográmek, který umožňuje hraní PS2,PSP,PS3 her na PC???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 jasne ze funguje..staci pohladat na warfore a mas to... skusim to to niekde pozriet... toto by malo byt na ps2 Pcsx2 jediný funkční ps2 emulátor.Verze 0.92 slibuje plně hratelnou Final fantasy X a možná i FFX-2 a možná další. ps2 http://www.emulator-zone.com/download.php/emulators/ps2/pcsx2/pcsx2_07.zip psx http://www.epsxe.com/files/epsxe170.zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 PS2 emulátor: PCSX2 PSP emulátor: PSP.player PS3 emulátor: není ... data vydání her: ign.com ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Tak jo!Díky!..Začnu konečně pařit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Tak jo!Díky!..Začnu konečně pařit! Kup si konzoli i já to musel udělat kvuli Tony hawkovi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Kup si konzoli i já to musel udělat kvuli Tony hawkovi :) No kvůli Hawkovi jsem si koupil PSP,ale nehraju na tom,protoze to ovládání je na 2 věci!...Hrál jsem Hawka asi 6 let,a (né,že bych se chtěl chválit)ale jde mi to dost dobře!..Ale kdyz jsem to skusil na PSP nebo u kámoše na PS2 tak jsem to nevydrzel a vy**** jsem se na to!....Hawka jedině na klávesnici,kde používám 7 prstů!...Na těch konsolích se používá maximálně 4(a z toho jsou 2 nejdůležitější PALCE,které jsem na PC nikdy nepoužíval)! Takže na konsoli to hrát nebudu!Je to učení od základů!:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 No kvůli Hawkovi jsem si koupil PSP,ale nehraju na tom,protoze to ovládání je na 2 věci!...Hrál jsem Hawka asi 6 let,a (né,že bych se chtěl chválit)ale jde mi to dost dobře!..Ale kdyz jsem to skusil na PSP nebo u kámoše na PS2 tak jsem to nevydrzel a vy**** jsem se na to!....Hawka jedině na klávesnici,kde používám 7 prstů!...Na těch konsolích se používá maximálně 4(a z toho jsou 2 nejdůležitější PALCE,které jsem na PC nikdy nepoužíval)!Takže na konsoli to hrát nebudu!Je to učení od základů!:psp: To máš pravdu mě jde TH na PC i na PS3 i na PSP,je to asi tím že na PC to umí každej a na konzoli jsem se to naučil tak,že jsem měl jako jeden z prvních Playstation 1 a k tomu jednu originální hru TH a tak jsem se to naučil,protože jsem nic jinýho neměl jen jednu konzoli jednu hru ani PC nic,odté doby to už umím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts