jak.to Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 25. listopadu myslim je v Praze...koncert skvělého rapera: Kanye West...nvm jak se s klonuje:D.................Jde odsud někdo?:D viz: http://www.sazkaticket.cz/Ticket/eventDetail.aspx?docid=19037264 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 já já já já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Kdyz budou prachy tak pojedu. Kua to je jeste drazsi ney snoop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Kdyz budou prachy tak pojedu. Kua to je jeste drazsi ney snoop tak snoop je vidlák vid :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Zase? Nebyl tu uz minulej rok? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 kdybych tam mel jet tak za prachy ktery mam bych byl nekde ve sklepech pod O2 arenou :D ale muze to bejt good8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Zase? Nebyl tu uz minulej rok? :D 50 cent neni Kanye West..ten tu bude poprvý...myslim..xD........ A máte už někdo lístek?..já bych řek že tak za tejden bude už vyprodanej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 50 cent neni Kanye West..ten tu bude poprvý...myslim..xD........A máte už někdo lístek?..já bych řek že tak za tejden bude už vyprodanej:D Ne vazne mluvin o Kaynemu minuly rok sem tam chtel jit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.