michal121468622172 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 no jak uz napovídá nazev.Třeba o půlnoci se mi zapne PSP z niceho nic.normalne lezi na stole a zapne se.Tak nevim co s tim.Mě se pak vybije baterka a nemam ve skole co parit:cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 muze to tab softem... zkus updatnout na posledni verzi CFW kdyztak vydelej kartu jestli na ni nemas nejake standby programky pokud je to HW chyba, tak zkus stlacenym vzduchem profouknout tlactko POWER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 pokud zjistíš, že se jedná o HW chybu doporučuji raději reklamaci..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 žádná chyba..vypni si RSS :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kilco Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 a kde si mám vypnout to RSS mě se to totiž děje taky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Network - RSS Channel - trojuhelnik - Set Timer - Vpravo od tech hodin prenastav ze Save na Do not save Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kilco Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 aha tak takhle dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michal121468622172
no jak uz napovídá nazev.Třeba o půlnoci se mi zapne PSP z niceho nic.normalne lezi na stole a zapne se.Tak nevim co s tim.Mě se pak vybije baterka a nemam ve skole co parit:cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts