Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Pro mě nejlepší zpráva co snad mohla být uplně masakr nejvíc :-D http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29581&r=top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 JJ....bude to prča...já to pařim s klukama na vejšce, někdy se u toho tak zaseknem, že ani do školy nejdem...myslim teda bombermana klasiku PC...ale na tohle jsem taky dost zvědavej...mohla by to byt sranda, ale spis se obavam, že už to bude moc jiny a nebude to jako na PCčku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Já doufám že to bude maso že to budou pařit všichni po netu,ale škoda že to jde jen po 4 hráče na jednom PS3 :-DJinak paříme to furt na dílnách s borcama :-D I o peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 vyera to dost husto...a ktomu plus editor postavy :D bude show :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 no neřek bych, že bomberman je nějaká PS klasika, ale je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Nevíte jestli to bude hra typu LocoRoco ( PSN do 300 ) nebo plnohodnotná blue-ray hra? Vim, že to bude malý, ale jen se bojim aby to nebylo předražený,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaujcik Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Dobry, ospravedlnujem sa za ozivenie stareho prispevku, ale myslim ze to tuna patry. Nikde som nenasiel ci bola tato hra vydana na CD/DVD/BR? Rad by som si tuto hru kupil, ale som nic take na eshopoch nenasiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 Ne, pouze psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.