ZaplikPeta Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Dobry den, chtel jsem se vas zeptat, jestli uz si nekdo na fife 09 nastavil ceske titulky.Ja jsem asi lama, nikde jsem to zatim nenasel.Dik za rady.Zdar:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 verze s CZ titulky ještě na netu není ..viz můj post zde http://console-forum.net/showthread.php?t=35341&page=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Na 100% vim ze budou na gamehouse uz je taky napsano ceske titulky+jak sem hral online tak sem mel sekce zacatecnici apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 7, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Jo UMD verze co se prodava v CR ma 100% CZ titulky , na netu ale neni , to by ji musel nekdo koupit a upnout :D btw : NFS : Undercover bude taky z CZ titulky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 ^^ romeno nemohl by sis jedno UMD domu pučit.? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 tak na tom nfs by som uvital cz titulky dufam ze niekto upne cz verziu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Vypada ze EA udelala projekt cestina na PSP :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts