Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

icq 6 problem


KCECKO

Recommended Posts

ICQ má výpadok, nenačítava zoznam kontaktov

Instant messenger sieť ICQ zaznamenáva od skorých ranných hodín minimálne pri prístupe zo Slovenska problémy pri prihlasovaní k sieti.

Podľa chybovej hlášky klienta Pidgin pôvodne samotné prihlasovanie prebehlo, servery ICQ ale nezasielajú klientom zoznam kontaktov pre daný účet.

K serverom sa prihlásil aj populárny alternatívny klient Qip, hoci úspešné prihlasovanie vzhľadom na čakanie na zaslaný zoznam klientov nesignalizuje.

Pri pripájaní klientom Qip s nenačítaním kontaktov je zrejme pre automatické opakované pokusy po čase prekročený limit počtu pripojení v krátkom čase.

K sieti sa neprihlási ani oficiálny klient ICQ 6, pričom podobne automaticky opakuje prihlasovanie.

IM sieť ICQ mala v posledných rokoch viacero globálnych výpadkov. Posledným bol výpadok v máji, keď dočasne nefungovalo prihlasovanie z niektorých klientov. Opakované problémy zaznamenávalo ICQ aj v apríli roku 2007.

Na prelome júna a júla tohto roka divízia ICQ spoločnosti AOL začala blokovať prístup pre oficiálnych klientov verzie 5.1 a z novších oficiálnych klientov sa je možné pripojiť len z verzie ICQ 6.

=====================

zajimavy ze trillian mi šel dnes celý den :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu