tomeku1 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 mozno to tu us bolo ale ja som to nenasiel a neviem ani ko sa to vola ale pomocov usb bude hra zobrazena na obrazovke pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 remote joy se to jmenuje .. nebo taky custom firmware extender .. pro 3.90 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Remote Joy Lite navod http://console-forum.net/showthread.php?t=33679 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomeku1 Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 diki ja tomu navodu moc nechapem ale poskusam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 diki ja tomu navodu moc nechapem ale poskusam Urcite najdes na forum vic navodu i na novejsi, ja nejsem zrovna dobrej v psani navodu a clanku takze se ti nedivnim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 to znamena ze si muzu pustit na PC PSX tekkena a klikat to na psp ? peckaa :-D dik :bash: edit: ja nechci videt co se deje v psp na monitoru ale mit to proste jako ovladac k pc abych moh hrat tekkena na velkem :-D .. si muzu rovnou koupit kabel do tv ne ?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 to znamena ze si muzu pustit na PC PSX tekkena a klikat to na psp ? peckaa :-D dik :bash:edit: ja nechci videt co se deje v psp na monitoru ale mit to proste jako ovladac k pc abych moh hrat tekkena na velkem :-D .. si muzu rovnou koupit kabel do tv ne ?:blink: >Vidis na monitoru co se deje na PSP< a nekde tam je nastaveni kde je např čtvereček = šipka nahoru apod. http://n-joy.cz/#/video/remote-joy/0u23tllkfs3oy7d0/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomeku1
mozno to tu us bolo ale ja som to nenasiel a neviem ani ko sa to vola ale pomocov usb bude hra zobrazena na obrazovke pc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.