frajer252 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Hoj prosimvasp oradte mi našel jsem tu asi 5 postu o tom jak na PSP hrat Pokemony....udělal jsem každej podlew postupu a ani jeden mi nejde !!!!poradi mi tedka někdo jak na to ??Díky moc...mam FW 3.90-3 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Stahni si emulator http://uloz.to/594397/gpsp-by-god.rar a romky skopiruj do X:/PSP/GAME/gpSP/GBA/ROMS /P.S./ Zkus i moje pokemony :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Prave na rovnakom FW hram pokemon gold :psp: A aby ti niekto mohol poradit, mohol by si napisat CO ti nejde ;) Jedna vec co mi napada je ze pouzivas gbc emu na gba hry alebo naopak(nvm ako je to so spatnou kompatibilitou pri emulatoroch) + napis aky mas emulator a aku hru sa pokusas hrat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Prave na rovnakom FW hram pokemon gold :psp: A aby ti niekto mohol poradit, mohol by si napisat CO ti nejde ;) Jedna vec co mi napada je ze pouzivas gbc emu na gba hry alebo naopak(nvm ako je to so spatnou kompatibilitou pri emulatoroch) + napis aky mas emulator a aku hru sa pokusas hrat :) j to taky uvazoval jsem jen o GBA. A halvne ejstli do PSP davas vubec romky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 :bash: mozno ich stiahol zrarovane a "zabudol" rozbalit xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frajer252 Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Nene a ty ROMKY tam fakt asi nestrkam...jako co tim myslíš ROM??jako hra?:D EDIT:Tak jako jo našel jsem to stahl jsem si ten emulator od Guda....pak dal tovnitř tu hru...pak jsem to chtěl spustit a v emulatorovi mi to tu hru našlo ale nevim jak to spustit....porad mi prosííím EDIT:AAAAAAAAA Už to spustím ale je nějak ta hra lagerska ?:D spustím jí a dostanu se jen do menu :DD: když dám new game tak mě to zas hodí no menu a takhle furt furt do kola :D co s tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Nene a ty ROMKY tam fakt asi nestrkam...jako co tim myslíš ROM??jako hra?:DEDIT:Tak jako jo našel jsem to stahl jsem si ten emulator od Guda....pak dal tovnitř tu hru...pak jsem to chtěl spustit a v emulatorovi mi to tu hru našlo ale nevim jak to spustit....porad mi prosííím EDIT:AAAAAAAAA Už to spustím ale je nějak ta hra lagerska ?:D spustím jí a dostanu se jen do menu :DD: když dám new game tak mě to zas hodí no menu a takhle furt furt do kola :D co s tim ? Vysvetlní mas na PM xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frajer252 Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Tak díky moc za rady...už to jede....tak bych prosil o LOCK...Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
frajer252
Hoj prosimvasp oradte mi našel jsem tu asi 5 postu o tom jak na PSP hrat Pokemony....udělal jsem každej podlew postupu a ani jeden mi nejde !!!!poradi mi tedka někdo jak na to ??Díky moc...mam FW 3.90-3 m33
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts