Jitus Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Budu novým majitelem wii, konzole je už na cestě :bash: a tak jsem chtěl poradit, kde se dají nejrychleji stahovat hry. Díky moc za případné rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 tak samo že jde o internet ale mě to jede nejrychlejc na rapidu xbox hru mám staženou přes noc taky je to dobrý občas přes torent ale to jede pomalu. Taky tě musim upozornt že i musiš wii nejdříve očipovat aby jsis mohl stahovat hru jen tak kdyby náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Díky, ale nejde to najednou, musíš pořád zadávat po jednom cestu.... Je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 není...kup si premium účet a pak na stahování použij některý z download managerů..nejlíp IDM ..pak flashget, rapget apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 RS účet stojí asi 500 kč na čtvrt roku, pak využiješ jak říkal tekken DL manažerů, hry si můžeš stáhnout přímo tady na foru v DL sekci LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Budu novým majitelem wii, konzole je už na cestě :bash: a tak jsem chtěl poradit, kde se dají nejrychleji stahovat hry. Díky moc za případné rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts