Noxx Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2008 Uvízl jsem hned v první misi, kdy mě testují, co vše s autem umím ... nevím, ale co znamená slalom (mezi čím a jak moc mám kličkovat) a vůbec netuším co to je reverse 180°. Taky nevím co je burnout (ale vždy jsem ho zatím udělal, ale nevím jak :( ) http://www.imghost.cz/images/no82vi0is0hiuwidb66g.bmp prosím poraďte. Predem dík Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2008 burnout - zrychlení...prostě rychle vyjedeš kolečkem a pak plyn X .. slalom - kličkovat mezi sloupy .. obě řady .. reverse 180° - jed na zpátečku a udělat otočku o 180° smykem Citovat
En3mY Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2008 reverse 180 stupnu bude asi znamenat ze jedes po zpatku a pak udelas otocku o 180 a slalom,to jak tak koukam na ten screen tak tam jsou naky sloupy tak asi mas udelat slalom kolem nich...ale jenom tipuju,drivera sem hral jenom chvilicku EDIT: tekkene ty si zlej:lol: :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.