Noxx Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Uvízl jsem hned v první misi, kdy mě testují, co vše s autem umím ... nevím, ale co znamená slalom (mezi čím a jak moc mám kličkovat) a vůbec netuším co to je reverse 180°. Taky nevím co je burnout (ale vždy jsem ho zatím udělal, ale nevím jak :( ) http://www.imghost.cz/images/no82vi0is0hiuwidb66g.bmp prosím poraďte. Predem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 burnout - zrychlení...prostě rychle vyjedeš kolečkem a pak plyn X .. slalom - kličkovat mezi sloupy .. obě řady .. reverse 180° - jed na zpátečku a udělat otočku o 180° smykem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 reverse 180 stupnu bude asi znamenat ze jedes po zpatku a pak udelas otocku o 180 a slalom,to jak tak koukam na ten screen tak tam jsou naky sloupy tak asi mas udelat slalom kolem nich...ale jenom tipuju,drivera sem hral jenom chvilicku EDIT: tekkene ty si zlej:lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.