1.Mozem si zohnat psp aj 2,00 pripadne 1,52,mam k nej pristup,ale pocul som ze nove hry chcu update takze mam si kupit s 2,00 alebo rovno s 2,60 potom update na 3,00,proste ci ma zmysel zobrat 2,00?
2.Ked si svoje psp regnem na yourpsp.com budem dostavat vseliake darceky???
3.Je psp dobra investicia do buducna,akoze ci nevide koncom roka napr psp2
4.Su hry na maxime kvality alebo este vyvojari maju co zlepsovat???
5.Ked budem mat firmware 2,60 tak budem moct spustat v psp programy ktore vytvoril niekto iny ako niesu official sony alebo kupene???
6.Ako ste vy spokojny s psp?Niektory sa stazuju,niektory ho chvalia
7.Ako je to teda s lcd,som si cital temu death pixely a k nicomu som sa nedopracoval teda ak mam na psp deathpixel tak my vamenia cele PSP???
8.Ked mam mobil k750i s 1giga sandisk kartou budem si tu kartu moct bez formatovania vymienat medzi PSP a mobilom???
Otázka
Guest Anonymous
Chcel by som si kupit psp mam par otazok
1.Mozem si zohnat psp aj 2,00 pripadne 1,52,mam k nej pristup,ale pocul som ze nove hry chcu update takze mam si kupit s 2,00 alebo rovno s 2,60 potom update na 3,00,proste ci ma zmysel zobrat 2,00?
2.Ked si svoje psp regnem na yourpsp.com budem dostavat vseliake darceky???
3.Je psp dobra investicia do buducna,akoze ci nevide koncom roka napr psp2
4.Su hry na maxime kvality alebo este vyvojari maju co zlepsovat???
5.Ked budem mat firmware 2,60 tak budem moct spustat v psp programy ktore vytvoril niekto iny ako niesu official sony alebo kupene???
6.Ako ste vy spokojny s psp?Niektory sa stazuju,niektory ho chvalia
7.Ako je to teda s lcd,som si cital temu death pixely a k nicomu som sa nedopracoval teda ak mam na psp deathpixel tak my vamenia cele PSP???
8.Ked mam mobil k750i s 1giga sandisk kartou budem si tu kartu moct bez formatovania vymienat medzi PSP a mobilom???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts