ZaplikPeta Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Zdar, jsem asi lama, ale nevim a nikde jsem se o tom nedocetl, kde se aktivuje recovery menu, potrebuji si aktivovat par pluginu a nevim jak, ptze to recovery menu v PSP nemam, dik za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kira Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Restart PSP a pri zapinani drz R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Tim restartem myslis, ze mam drzet tlacitko na vypnuti cca 10 sekund? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kira Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Jo musis ho nejakou chvili drzet dokud se psp nevypne pak ho zapni a drz R THX neuskodi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Ok, tak uz to najelo, dik moc za radu:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 pro příště .. http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 locked Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZaplikPeta
Zdar, jsem asi lama, ale nevim a nikde jsem se o tom nedocetl, kde se aktivuje recovery menu, potrebuji si aktivovat par pluginu a nevim jak, ptze to recovery menu v PSP nemam, dik za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts