ZaplikPeta Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Zdar, ty hry chci hrat, proto jsem si jestahl a nakopiroval na kartu, ale rozjede se mi jen uvodni znelka, pak je uz jen cerny display a ja musim restarovat PSP, dik za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Mas CFW?....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Mam 4.01 M33. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Los Keshusos Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 tak zkus jiny iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Ja uz prave zkousel jiny iso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Ja uz prave zkousel jiny iso. ...no skošel jsi a co fugovalo (skošel jsi to stáhnout od někoho jiného) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 ve VSH nebo Recovery menu si nastav UMD Drive na Sony NP9660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 ve VSH nebo Recovery menu si nastav UMD Drive na Sony NP9660 kdyby tam mněl nastavený normál tak by se mu to spustilo a hodilo by to chybu a ne že obrazovka zčernala (takhle mi to udělalo když jsem to teď zkoušel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Tak pravdu mel Tekken90, zmenil jsem to co mi napsal a uz to fici, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZaplikPeta
Zdar, ty hry chci hrat, proto jsem si jestahl a nakopiroval na kartu, ale rozjede se mi jen uvodni znelka, pak je uz jen cerny display a ja musim restarovat PSP, dik za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts