W@rn!ng Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Zdarec, stáhl jsem si hry GTA San Andreas a Mercenaries 2 a úplně se mi sekají, i ty videa co jsou před hrou.Stejným způsobem mam vypáleno Jackass a NFS a ty šlapou jak origo.V čem je problém?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Zkus jiny medium (jina firma a treba i jiny typ) a vypalit jinou rychlosti, nejlepe asi 4x. Prip. jinou vypalovacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Pouzivam jedine Verbatim DVD-R a rychlost paleni 4x-nvm proc,ale v zadnym programu nizsi rychlost neni. Vypalovacka je v pohode, vsechno pali bez chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 No proste zkus vypalit na jine medium, jedno DVD stoji par korun. Nevim moc jak funguji a jaka nastaveni maji nove chipy (mam jeste z roku 2002 a zadny problem), ale snad vzdycky pomohlo jen vypalit na jiny DVD. Pokud nepomuze, tak ja uz rady asi nemam. ;) Jeste nekomu pomohlo vycistit laser, ale to by ti musela nejit asi vetsina her a musis se v tom hrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 A muzes mi nejakou znacku doporucut? Treba TDK je spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Ja vzydycky palil na Bell Technology / Emgeton... A oboje je to snad od Mitsubishi, ale neber me za slovo. Od techto dvou znacek (jestli to neni to samy) mi neodeslo z asi 300 DVD tusim ani jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 když už tak imationy, dopouručiji vypálit rychle tak 16x pikud ti 4x nejde...mě ty hry šlapou v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Ja myslim ze Verbatim je uspokujici na vsechny hry.Napadlo me ale ze to chce palit mensi rychlosti jak 4x aby se to nesekalo protoze to je nejspis kvuli tomu ze ty hry jsou jako celej svet a ne na lvly tak to nestiha nacitat.Problem ale je kdyz nastavim rychlost paleni treba na 1x tak to pokazdy automaticky pali 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 myslim ze je lepsi nechat to vypalovat co nejmensi rychlosti a hlavne ne primo pokud mas dve mechaniky jakoze mechaniku a vypalovacku lepsi je co nejpomaleji a na co nejkvalitnejsi dvd verbatim mozna sony a nebo si to vypal na RW a vyzkousej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Mechaniku mam v PC jenom jednu,ale jak rikam...Nastavim rychlost paleni 1x treba v ImgBurn a stejne mi to vypali rychlosti 4x (Pouzivam na to Verbatim DVD-R) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 říkal jsem ti že to máš vypálit 16x tak to prosím tě zkus a nestěžuj si tu mě to u jedné hry taky dělalo a tohle mi to vyřešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Dante1986:Na Verbatim muzu udelat zapis i 18x,mam zkusit ten nebo se drzet 16x?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 tak zkusit to můžeš...jak říkám hra by měla být ok...eventuelně můžeš i stáhnout jinou verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 já vypaluju taky 4x coz je opravdu nejpomaleji,a v kazde stazene hre se mi seka zvuk ve videich hra jde v poradku ale to sekani me docala stve v originalkach to nedela..nevite co s tim???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 nejlepsi je palit 2x ale vetsina novejsich vypalovacek uz to ani nepodporuje...jinak TDK se mi osvecili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 alesek: Tobe jdou TDK? Ja je palil 4x a katastrofa. Jinak nvm proc ale kdyz si treba Verbatim v ImgBurnu nastavim 1x tak mi to stejne vypali 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 alesek:Tobe jdou TDK? Ja je palil 4x a katastrofa. Jinak nvm proc ale kdyz si treba Verbatim v ImgBurnu nastavim 1x tak mi to stejne vypali 4x pokud ti to vypali i po nastavení rychlosti na 4x tak tu rychlost asi nepodporuje vypalovacka...najdi si neakej novej driver tvy mechaniky možna pomuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Dante1986: Tak jsem to zkusil na Verbatimech i na Imationech v ImgBurn 4x tak i 16x a vysledek je stejnej. Ja uz nvm co s tim. Ta hra Mercenaries 2 se mi vzdycky sekne na tom logu Pandemic Studios. Mam akorat nervy, s tim slehnu a budu mit klid, krap zas****j! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 možnost, že by to tvůj čip nepodporoval.....na 100% her jde....mám asi 500-600 her a za tu dobu mi nešla pouze jedna...lidem s HDD ale šla...že to nahráli na hdd a spustili iso z něj....nikomu kdo si to vypálil myslím nefungovala.... ještě můžeš zkusit stáhnout iso od jiné grupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 To samy mi delalo i GTA SA, sehnal jsem origo a to slape jak ma, tak nvm no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.