Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem palil opet hru na xko NBA 2k9 a po vypaleni mi to hodilo chybu a i kdyz jsem dal pokracovat jako predtim u NHL 09, dal uz se to nehlo......ale hru jsem dal do xka a normalne jede......uz se zjistilo cim to je? Ja mam novou mechaniku a problem jsem nikdy nemel, jen ted 2 posledni hry.....ale presto to vypalilo a hraju, ale stejne si myslim ze az se dostanu nekam kde to neni dokonceny, tak me to hru sekne. Co myslite???? Vypaleni bylo na 100%, ale pak se jeste jede v imgburn ten kontrol test nebo co to je a v tom se mi to seklo.

Odesláno
Dnes jsem palil opet hru na xko NBA 2k9 a po vypaleni mi to hodilo chybu a i kdyz jsem dal pokracovat jako predtim u NHL 09, dal uz se to nehlo......ale hru jsem dal do xka a normalne jede......uz se zjistilo cim to je? Ja mam novou mechaniku a problem jsem nikdy nemel, jen ted 2 posledni hry.....ale presto to vypalilo a hraju, ale stejne si myslim ze az se dostanu nekam kde to neni dokonceny, tak me to hru sekne. Co myslite???? Vypaleni bylo na 100%, ale pak se jeste jede v imgburn ten kontrol test nebo co to je a v tom se mi to seklo.

Ja jsem na tom uplne do detailu stejne jako ty,akorat kdyz to kontrolovalo a hodilu tu chybu dam jsem pokracovat tak sem dal konec a hra stejne nejde

Odesláno

Jinak taky se mě tento případ stal asi u tří her co jsem vypaloval a vždycky se vypálilo 100% a potom proběhla kontrola ( verify ) - vždycky na 50 % kontroly mi to vyhodilo chybu,...ale hru jsem dal do xka ( GRID ) a při prvním závodu mě to napsalo ať vyjmu dvd a vyčistím ho a restartuju konzoly.Potom jsem měl stejný problém u hry ( PURE ) ,která mi zatím jede bezchyby.

Jinak je to tím že je něco špatně v ( .ISO ) - pokud stahujete hry přes linky třeba přes rapidshare může se stát chyba při stahovaná, které si ani nevšimnete,...tak většinou než hru rozbalíte tak si nejdřív zkontrolujte soubor (SVF ) přes Total Commander. Pokud vám to ukáže nula chyb,...hru normálně vypalte a měla by fungovat bez chyby. ( například ) - Pokud se vám ukáže chyba třeba u 45 a 50 part ( linku ) tak link zkuste stáhnout znova a pak to zase komplet projeďte přes Total Commander. Takhle to dělám já a od tý doby mám všechno bez chyby.

Návod jak to otestovat : http://i37.tinypic.com/sni32g.jpg

Odesláno
Jinak taky se mě tento případ stal asi u tří her co jsem vypaloval a vždycky se vypálilo 100% a potom proběhla kontrola ( verify ) - vždycky na 50 % kontroly mi to vyhodilo chybu,...ale hru jsem dal do xka ( GRID ) a při prvním závodu mě to napsalo ať vyjmu dvd a vyčistím ho a restartuju konzoly.Potom jsem měl stejný problém u hry ( PURE ) ,která mi zatím jede bezchyby.

Jinak je to tím že je něco špatně v ( .ISO ) - pokud stahujete hry přes linky třeba přes rapidshare může se stát chyba při stahovaná, které si ani nevšimnete,...tak většinou než hru rozbalíte tak si nejdřív zkontrolujte soubor (SVF ) přes Total Commander. Pokud vám to ukáže nula chyb,...hru normálně vypalte a měla by fungovat bez chyby. ( například ) - Pokud se vám ukáže chyba třeba u 45 a 50 part ( linku ) tak link zkuste stáhnout znova a pak to zase komplet projeďte přes Total Commander. Takhle to dělám já a od tý doby mám všechno bez chyby.

Návod jak to otestovat : http://i37.tinypic.com/sni32g.jpg

Ale ja taham jen torrenty, navic dnes mi to uz hodilu pri treninku chybu at vycistim dvd, ale hned jsem dal spustit znova a hra funguje dal.

Edit: Nemuzete to presunout do DULEZITYCH? Myslim, ze to je docela problem.

Odesláno
zkusil bych jedno ... update firmwaru vypalky, pripadne jina media a nakonec jiny vypalovaci program (treba clonecd) ;) s clonecd jsem nemel jediny problem a to mam jednu z vubec prvnich dvd dl vypalovacek (nec-2500a s upravenym fw pro podporu dl medii), u ktere se casto divim, ze jeste porad funguje a vypaluje bez chyb.

Muzes mi dat link na tvoji verzi Cloned, protoze ja jsem koupil asi pred mesicem uplne novou DL mechaniku, takze vypalovackou a fw v ni to byt nemuze.

Odesláno

http://rapidshare.com/files/73576009/CloneCD5310.zip

bez hesla snad, neni muj upload ;) jeste me napadla jedna vec ... project disk z ktereho vypalujes pomoci chkdsk (cmd -> chkdsk disk: /R), jestli na nem nahodou nemas vadne sektory, ktere by mohly haprovat pri vypalovani ... moc pravdepodobne mi to nepride, ale nic tim nezkazis ;) pokud necekas na vejplatu jak na smylovani jako ja a mas volne medium, zkus vypalit tu image co delala problemy v dvd decrypteru pres clonecd a budem zas o neco chytrejsi.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu