ramalamadingdong Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Skôr než sa nadobro presťahuje adrenalínová séria Burnout na next-gen platformy, rozdá ešte zopár takedownov v pokračovaní Burnout: Dominator na PS2 a PSP. Tento posledný mohykán rozpálil nitro do červena na aktuálnej sade obrázkov.Prečo po Revenge, kde ste mohli bodíčkovať premávku, je prekážkou osobné auto, do ktorého napálite zozadu? Bude Dominator niečo medzi tretím a štvrtým dielom, keď je možné oplatiť takedown explóziou crashbreakera? Sú naše obavy zbytočné? Rozhodne sa v marci, kedy Burnout: Dominator vychádza. Video: http://plnehry.sector.sk/video/3691/burnout__dominator.htm (4:45) Trailery: http://media.psp.ign.com/media/867/867845/vids_1.html PSP Verzia Obrázek: Obrázek: Obrázek: PS2 Verzia Obrázek: Obrázek: Obrázek: Obrázek: Obrázek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 na toto sa tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Jo to bude brutalni hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 No tie screeny sa mi nepacia ale v IN-Game budu super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 To bude parada uz se tesim.A to uz pak nebude vychazet na PSP?To by byla skoda kdyby to pak bylo jen na PS3 :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 jj taky se mi ty screeny moc nelibej ale tak snad hra bude dobra....aspon jako predchozi burnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 jj taky se mi ty screeny moc nelibej ale tak snad hra bude dobra....aspon jako predchozi burnout tjn, ta hra nemuze byt spatna, proste BURNOUT :D tesim se jak drak :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 tady je dnes vydany video http://ps2.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/burnout-dominator/download/trailery/BurnoutDominator_video1.zip/?stahuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 super legends sem dohral kdy to má vyjít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 super legends sem dohral kdy to má vyjít??asi v marci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 super legends sem dohral kdy to má vyjít??asi v marci :) hehe a to je :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 brezen ... jsem docela nateseny ... doufam ze to nebude jenom "datadisk" edit : ted jsem zhledl trailer ... zda se mi to vice nez nadejne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 tak na sector.sk je trailer k burnoutum.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 super!! jsem maximalne natesenej, moje nejoblibenejsi hra na psp ma pokracovani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 už se těšim kua TDU a Burnout to bude dvojnásobnej orgazmus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Ja jsem se ted zazral do Legends a doufam ze to stihnu do brezna dohrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Ja jsem se ted zazral do Legends a doufam ze to stihnu do brezna dohrat :D hmmm ja taky....pucil sem si to od kamose...je to strasne navykova hra...to je furt vecer dam si posledni zavod...no a pak me zachrani vybita baterie pac z posledniho zavodu jich je deset :wink: :wink: :D :D :D ale na druhou stranu sem u ty hry mel nekdy chut psp rozmlatit... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 super legends sem dohral kdy to má vyjít?? 26.3.2007 US verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Ty voe ja jeste doparuju Legends uz mam 71% a brutalne se tesim na DOMINATOR. Koupím si roginal do sbírky :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 jo doprdele jo tak na to se doprdele těším...sory za ty výrazy ale mám radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 JJ to bude pařbičkaj ak má bejt i starej Burn byl dobrej...a co potom TDU..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 EA spustili www stranky pro burnout : dominator na PSP a PS2 vydali taky novy screeny a video Video http://burnout.ea.com/burnout_dominator/index.asp?sub_section=movies Screeny http://burnout.ea.com/burnout_dominator/index.asp?sub_section=screenshots Wallpapery http://burnout.ea.com/burnout_dominator/index.asp?sub_section=downloads Zase mi ukápl grint :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 hmmmm....uz podle fotek to vypada docela slibne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 marne tam hledam screeny pro psp...no ale aspon ze uz spustili nejaky stranky, kdyz sem se asi pred mesicem po tehle hre pidil,tak me to na strankach ea hodilo cosi jako no such game found Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 http://gamehouse.cz/playstation-psp/burnout-dominator-4005.php jsou tam i fotky....a nejlepsi je obal hry....cerny pozadi a na nem napsany BURNOUT DOMINATOR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.