Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Burnout: Dominator

ramalamadingdong

Recommended Posts

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Podle tech screenu to bude teda nater :lol: Snad ten obal zmeni ne?Takhle to vypada jak reklama na ticho :lol:
ne ne to je best tak jak je to jednoduchý....

Takhle jednoduchy to je proto ze jeste nemaj danej obal hry. Tak tam proste hodej zatim jen nazev. U nekolika her sem to uz takhle videl a finalni obal byl uplne jinej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tesim se jak malej Jarda... Ale ymslim, ze lepsi videjka jsou tu... http://www.youtube.com/results?search_query=psp+burnout+dominator&search=Search
Já se moc netěším,protože tenhle díl vůbec nedělá Criterion Games,ale jedno externí studio.Criterion pracuje na novém dílu na X360 a PS3.Takže to může být propadák!I ten Ratchet není optimální se změnou týmu!
Odkaz ke komentáři

Tesim se jak malej Jarda... Ale ymslim, ze lepsi videjka jsou tu... http://www.youtube.com/results?search_query=psp+burnout+dominator&search=Search
Já se moc netěším,protože tenhle díl vůbec nedělá Criterion Games,ale jedno externí studio.Criterion pracuje na novém dílu na X360 a PS3.Takže to může být propadák!I ten Ratchet není optimální se změnou týmu!
Pravdu povedat Ratchet ma sklamal...
Odkaz ke komentáři

Pravdu povedat Ratchet ma sklamal...
Ratchet nezklamal,ale čekal jsem od něj více.Hlavně je to neskutečně krátké.Všechny předchozí díly měli okolo 17 planet a ne 8 jako v tomhle dílu.Je to pěkně odfláklé s tou délkou.Sice jsem už dohrál i Challenge mod a tam je mi sympatické,že mostra jsou daleko silnější a jsou i jiná ,ale i tak za 25 hodin je dohráno kompletně.A to mám všechny zbraně na MAX a atd.Škoda.PS: chtěl jsem si koupit originálku,ale nekoupím si nic.Doufám ,že alespoň Burnout nezklame!
Odkaz ke komentáři

jeste 23dni do vydani :twisted:, asi si udelam nejaky odpocitavadlo :lol:

doufam, ze racing klub usporada nejaky time trialy..?, nebo dokonce infrasctructure zavody..?...hosi to bude parba

Jakych 23dni?! 06. 03. to mame v USA takze 07. 03. to mame doma :D
Odkaz ke komentáři

tak sem dneska neco cet na sectoru.sk a tam pisou, ze hra pride o mod crash ale hlavne o mod online multiplayer....podle recenze na ign prej...
Crash mi ani tak nevadi, nikdy som ho nejak nemal rad... ale zato novy mod MANIAC to bude nieco!! No Online Multiplayer nemal ani Legends takze ma to neprekvapuje ze neni ani pri Dominator-e...
Odkaz ke komentáři

Tak jsem začal hrát, no neí to špatné, rychlost je strhující, dobrej soundtrack, ale tech bouraček je nějak moc, naví řídit to bez škrábnutí s enedá, grafika okolí se mi zdá skoro jak v NFS carbon. Uvidíme dál no. EA zase asi tak dobrý auto nedělá. TOCA je pro mě lepší. Jinak ta rychlost je fakt úžasná.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem začal hrát, no neí to špatné, rychlost je strhující, dobrej soundtrack, ale tech bouraček je nějak moc, naví řídit to bez škrábnutí s enedá, grafika okolí se mi zdá skoro jak v NFS carbon. Uvidíme dál no. EA zase asi tak dobrý auto nedělá. TOCA je pro mě lepší. Jinak ta rychlost je fakt úžasná.
Bohužel to dělalo externí studio EAčka.Ti "praví" Criterioni makají na Burnoutu 5 pro Next-Gen.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu