folty.hans Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 heh co na tom obalu je tak zajimavyho??:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 http://gamehouse.cz/playstation-psp/burnout-dominator-4005.php jsou tam i fotky....a nejlepsi je obal hry....cerny pozadi a na nem napsany BURNOUT DOMINATOR...jo ten obal máš grády :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 Podle tech screenu to bude teda nater :lol: Snad ten obal zmeni ne?Takhle to vypada jak reklama na ticho :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 Podle tech screenu to bude teda nater :lol: Snad ten obal zmeni ne?Takhle to vypada jak reklama na ticho :lol:ne ne to je best tak jak je to jednoduchý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 nasel sem na webu nove screeny a video,to vido duporucuje mrknut :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Podle tech screenu to bude teda nater :lol: Snad ten obal zmeni ne?Takhle to vypada jak reklama na ticho :lol:ne ne to je best tak jak je to jednoduchý.... Takhle jednoduchy to je proto ze jeste nemaj danej obal hry. Tak tam proste hodej zatim jen nazev. U nekolika her sem to uz takhle videl a finalni obal byl uplne jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Tesim se jak malej Jarda... Ale ymslim, ze lepsi videjka jsou tu... http://www.youtube.com/results?search_query=psp+burnout+dominator&search=Search Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Tesim se jak malej Jarda... Ale ymslim, ze lepsi videjka jsou tu... http://www.youtube.com/results?search_query=psp+burnout+dominator&search=Search Já se moc netěším,protože tenhle díl vůbec nedělá Criterion Games,ale jedno externí studio.Criterion pracuje na novém dílu na X360 a PS3.Takže to může být propadák!I ten Ratchet není optimální se změnou týmu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Tesim se jak malej Jarda... Ale ymslim, ze lepsi videjka jsou tu... http://www.youtube.com/results?search_query=psp+burnout+dominator&search=Search Já se moc netěším,protože tenhle díl vůbec nedělá Criterion Games,ale jedno externí studio.Criterion pracuje na novém dílu na X360 a PS3.Takže to může být propadák!I ten Ratchet není optimální se změnou týmu!Pravdu povedat Ratchet ma sklamal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Tesim se jak malej Jarda... Ale ymslim, ze lepsi videjka jsou tu... http://www.youtube.com/results?search_query=psp+burnout+dominator&search=Search Já se moc netěším,protože tenhle díl vůbec nedělá Criterion Games,ale jedno externí studio.Criterion pracuje na novém dílu na X360 a PS3.Takže to může být propadák!I ten Ratchet není optimální se změnou týmu!Pravdu povedat Ratchet ma sklamal... Ratchet nezklamal,ale čekal jsem od něj více.Hlavně je to neskutečně krátké.Všechny předchozí díly měli okolo 17 planet a ne 8 jako v tomhle dílu.Je to pěkně odfláklé s tou délkou.Sice jsem už dohrál i Challenge mod a tam je mi sympatické,že mostra jsou daleko silnější a jsou i jiná ,ale i tak za 25 hodin je dohráno kompletně.A to mám všechny zbraně na MAX a atd.Škoda.PS: chtěl jsem si koupit originálku,ale nekoupím si nic.Doufám ,že alespoň Burnout nezklame! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 pridal sem nove screeny a videa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jeste 23dni do vydani :twisted:, asi si udelam nejaky odpocitavadlo :lol: doufam, ze racing klub usporada nejaky time trialy..?, nebo dokonce infrasctructure zavody..?...hosi to bude parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jeste 23dni do vydani :twisted:, asi si udelam nejaky odpocitavadlo :lol:doufam, ze racing klub usporada nejaky time trialy..?, nebo dokonce infrasctructure zavody..?...hosi to bude parba Jakych 23dni?! 06. 03. to mame v USA takze 07. 03. to mame doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 nekteri uz 6.3 teda jestli to bude ten den na netu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 No tak to je fakt super a ta grafarna fakt dobrry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 tak to je jeste lepsi zprava, btw ze to vyjde 26.3 pise placek na 2. strane topicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 tak sem dneska neco cet na sectoru.sk a tam pisou, ze hra pride o mod crash ale hlavne o mod online multiplayer....podle recenze na ign prej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 tak sem dneska neco cet na sectoru.sk a tam pisou, ze hra pride o mod crash ale hlavne o mod online multiplayer....podle recenze na ign prej...Crash mi ani tak nevadi, nikdy som ho nejak nemal rad... ale zato novy mod MANIAC to bude nieco!! No Online Multiplayer nemal ani Legends takze ma to neprekvapuje ze neni ani pri Dominator-e... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 jj vim ten mod maniac sem slysel ze to ma bejt pecka...no sem napnutej jak ksandy jak to bude vypadat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Tak jsem začal hrát, no neí to špatné, rychlost je strhující, dobrej soundtrack, ale tech bouraček je nějak moc, naví řídit to bez škrábnutí s enedá, grafika okolí se mi zdá skoro jak v NFS carbon. Uvidíme dál no. EA zase asi tak dobrý auto nedělá. TOCA je pro mě lepší. Jinak ta rychlost je fakt úžasná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Tak jsem začal hrát, no neí to špatné, rychlost je strhující, dobrej soundtrack, ale tech bouraček je nějak moc, naví řídit to bez škrábnutí s enedá, grafika okolí se mi zdá skoro jak v NFS carbon. Uvidíme dál no. EA zase asi tak dobrý auto nedělá. TOCA je pro mě lepší. Jinak ta rychlost je fakt úžasná. Bohužel to dělalo externí studio EAčka.Ti "praví" Criterioni makají na Burnoutu 5 pro Next-Gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 To je jedno je to Burnout tak ze to bude urco hrat kazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Jak říkám jsem vděčnej za každý další auta ale tohle neni fakt nic moc. Tak průměr. Už aby byl FlatOut a GT. Ty snad nezklamou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 naví řídit to bez škrábnutí s enedá to ani nie je zmyslom tejto hry, vzdy to bola arkadovka... priam boje aut.. :) mne sa to paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Dominator je super super super ked to niekto oprovnava s NFS nevie co pacha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.