NecroMachine Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 Ja mam save ve 25%. Chces ho sem hodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 hotovo...dohrano....dik moc mickeimu, kterej me vytah z brindy kdyz sem si omylem smaznul save....brento jak jsi byl daleko? % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 hotovo...dohrano....dik moc mickeimu' date=' kterej me vytah z brindy kdyz sem si omylem smaznul save....brento jak jsi byl daleko? %[/quote']Dobre vyresil to - NecroMachine - a tim mu moc dekuji (uz mam stejnou pozici jako pred tim) 31%...delam dost zlaty :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 ...grafika okolí se mi zdá skoro jak v NFS carbon... SEMRY: ;) to je citace tveho komentare. ;) Jinak mas pravdu, je spravny si vymenovat nazory ;) a myslim, ze to tady delame ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Challenger Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Upnete mi pls naky savy na NTSC verzi....jakykoliv tak aspon do pulky dohrany.PROSIIIM dam pointy podle kvality :? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Challenger Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 jestli chces tak mam 45% save a sem uprostred hot rodu a predtim mam vsechno udelane (vsechno zlato, vsechny auta) Nemel bys ho jeste ????:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Mam 68% SAVE ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Challenger Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Prosim dej mi ho sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Já mam 57%, chceš ho ještě ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Challenger Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 joooooo prossssiiiiiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Challenger Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 aaa prosim co nejrychlejc ja uz chci hrat aaa diky spaaaasa hura BIG SMOKE je buuuuh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 UŽ to někdo dohrál do konce na 100% ???? NEMOHU UDĚLAT POSLEDNÍ TOTAL MANIAC přes 1.000.000 bodů Docela by mě zajímalo kolik MANIAKŮ je mezi námi, protože jestli někdo udělal přes 1.000.000 tak je to fak MANIAK BLÁZEN ________________________________________________________ PRÁVĚ JSEM UDĚLAL 542.167 bodů eště jednou tolik a budu MANIAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Udělal jsem něco málo přes 1100000 a neměl jsem s tím problém, ale to je pár měsíců zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jo ten milion me dal taky celkem zabrat,ale dalo se (pustil jsem si vlastni soundtrack pomoci mp3 pluginu a to me asi trochu pomohlo :) ) dulezity je tam neudelat ani jednu chybu a nonstop mit burnout...das tak 20-30 pokusu a mas to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Hra je to vynikající, ale ten MANIAC mode se mi vůbec nelíbí a je hrozně těžký. Nechápu, co je na tom zábavného mačkat nesmyslně tlačítka, to je dobré akorát tak si rozbít PSP. Nemáte někdo nejaký cheat aby se to dalo splnit? Vůbec mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Lidi, nevíte, proč se mi při multiplayeru nenajdou žádný servery k připojení (no games found)? jiný hry přes multiplayer jednou v poho, ale burnout ne a ne nikoho najít. Nevěřím, že to nikdo po netu nehraje. Nevíte, čím to je? Jde mi jen stahovat nový tratě a uploadovat score. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 tak som dnes vytvoril gameplay video s hrou BO: Dominator ... tak čeknite a posúďte: PS: trvlao mi to cca 15 minút :) http://www.ceknito.sk/video/341224 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblasek Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 ted jsem si jí koupil ale zaboha nemohu prijit na to jak lepe bourat. Pomůze mi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.