Davids1468622046 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Chci hrat za SK Sigma Olomouc A muj nick: Davids Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Jste tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 A co takhle hrát tu CZ verzi od andre.11, provádím reupload na czshare. BTW: už mám jiný účet a to: cloudmasters, tým zůstává stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 A co takhle hrát tu CZ verzi od andre.11, provádím reupload na czshare. BTW: už mám jiný účet a to: cloudmasters, tým zůstává stejný taky uz jeud na CZE verzi,US verze a CZ verze nebudou mit k sobe zadnej problem myslim taky hraju v poho s americanama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Koukam ze nas pomalu přibýva, ale jeste by to chtelo min 3 lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 kde se mam zaregistrovat abych mel ten ucet fifa09 online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 kde se mam zaregistrovat abych mel ten ucet fifa09 online? Primo v ty hre... kdyz das infrastructure, tak ti to najede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 ještě to nevim jistě ale zatim mě napište jako Shifter960- Bohemka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 A co takhle hrát tu CZ verzi od andre.11, provádím reupload na czshare. BTW: už mám jiný účet a to: cloudmasters, tým zůstává stejný Uz je ten reup na CZshare??? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 1. FC Brno - RsT (jeste hru nemam stahlou takze az se regnu tak upresnim nick ale asi to bude tento) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Už to mám na CZshare upnute, lae link zatím zveřejnovat nebudu. Není to vůči andremu fér, počkám jak se k tomu vyjádří. TAk andre.11 napiš jetli link muzu zveřejnit či ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 takže RsTcz - 1. FC Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Kdy to rozjedem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 ted jsem zkousel se spojit s jednim hracem z ceska..neslo nam to .meli jsme stejnou verzi hry (FIFa09 cz cso) oba procesory na 333 a stejne jsme se nespojili....nevim cim by to mohlo byt, s nekym to nacte hned , s nekym vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 S tou CZ .CSO jsem se jeste nezkousel spojit, ale s EN.ISO nemam zatim zadny problem... uvidime jak to pujde... Jinak jestli ma nekdo vecer (cca 20:00) cas a chce si zahrat at hodi vyzvu na PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 po dohode s RSTcz si beru Teplice a prenechavam mu Brno muj nick ve hre miraleoCZcso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 po dohode s RSTcz si beru Teplice a prenechavam mu Brnomuj nick ve hre miraleoCZcso Teplice mám já :blink: rekl jsem to hned na zacatku! :arrowu::blink: ...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 ok beru Jablonec, je mi to celkem jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Tak co rozjedeme to (je nas 10) ale v tom pripade budeme hrat na skupinu 1 a dal postoupi 4 tymy hralo by se kazdej s kazdym.....nebo to muzeme udelat jako vyrazovak napiste co chcete ;) Zitra by jsme mohli zacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 az upnes tu cz verzi na uloz.to tak se mnou taky pocitejte login DriverCZFly team mi dejte jakej koli pokud nikdo nema dynamo cb tak si ho beru. sice jsou to shiti ale jsou z cb EDIT:wow 1000. POST!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Tak co rozjedeme to (je nas 10) ale v tom pripade budeme hrat na skupinu 1 a dal postoupi 4 tymy hralo by se kazdej s kazdym.....nebo to muzeme udelat jako vyrazovak napiste co chcete ;) Zitra by jsme mohli zacit jj uz bych to rozjel... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 jj presne taky bych uz rad zahral.... mam tu CZ verzi pripojil jsem se zatim jen asi tak na 5 her bez chyby ale uprostred hry mi to zatim pokazde vypadlo:ziped: nwm co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 jj presne taky bych uz rad zahral.... mam tu CZ verzi pripojil jsem se zatim jen asi tak na 5 her bez chyby ale uprostred hry mi to zatim pokazde vypadlo:ziped: nwm co stim zkousel jsem taky tu Cz verzi a spojeni nic moc... :roll: prijde mi ze EN ISO co tu je beha lip... asi by sme se meli dohodnout a vybrat bud CZ.cso nebo EN.iso :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DlouhyPetr Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Nick longer1993 a tým SK SLAVIA PRAHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 zkousel jsem taky tu Cz verzi a spojeni nic moc... :roll: prijde mi ze EN ISO co tu je beha lip... asi by sme se meli dohodnout a vybrat bud CZ.cso nebo EN.iso :roll: tjn, ja mam oboje, me je to upe jedno :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.