Davids1468622046 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 ok v Nedeli si zahrajem :) napiš mně kdyžtak na ICQ :) Tak dej zitra vedet v kolik presne bude ten zapas :) a tohle je me icq 473-007-811 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Nastavte 6 min a pote nedavejte zapasy rank jinak bude hra zkracena na 4 min takze zadne RANK ¨zapasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Ja s RST mame dohrano skoncilo to 2:0 ale podle me mel zvitezit RsT ten 1 polocas mel sanci asi 3x dal tyc a 3x cm od brany :D stesti bylo nastesti na me strane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 OMG všichni zúčastnění si založe online prfil na EA! nebaví mě pak některým N00bům vysvětlovat jak to udělat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Ja s RST mame dohrano skoncilo to 2:0 ale podle me mel zvitezit RsT ten 1 polocas mel sanci asi 3x dal tyc a 3x cm od brany :D stesti bylo nastesti na me strane :) jo byl to dobrý zápas... ale bohužel se hraje na góly :D škoda... jinak potvrzuji vysledek 2:0 pro Senpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davids1468622046 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Ahoj chtel sem hrat zapas s Cloud.M@$T€R ale nejede mi infrastructure vzdy mi to napise You have lost your connection to EA servers.Would you like to reconnet? a 2 moznosti Yes a No ale net na psp mi jede uplne v klidu a wifi mam v poradku nwm co s tim pls poradte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Ahoj chtel sem hrat zapas s Cloud.M@$T€R ale nejede mi infrastructure vzdy mi to napise You have lost your connection to EA servers.Would you like to reconnet? a 2 moznosti Yes a No ale net na psp mi jede uplne v klidu a wifi mam v poradku nwm co s tim pls poradte :( Nemas nejakou RIPLOU verzi??? stahni tady tu od Marka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davids1468622046 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Nemas nejakou RIPLOU verzi??? stahni tady tu od Marka ale prave od neho to mam a je to eng.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 ale prave od neho to mam a je to eng.iso zkus to vyresit pokud to nedas do utery tak te budu muset vyhodit:( a nastoupi te Lukyc btw:do utery vecer chci all vysledky jinak 0 bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 (Tomahawk)Slavia 3 : 5 Jablonec(Miraleo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 potvrzuji vysledek, dobry zapas http://www.obrazok.eu/files/70a7hx9e0lkjyodpagbs.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Jaky jsou dalsi vysledky ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Zatim jsou 2 cekam jeste na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Shifter...kdy máš čas ? :D Můj 1000 příspěvek :angle::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Shifter...kdy máš čas ? :DMůj 1000 příspěvek :angle::D docela brzo se domlouvate... :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 docela brzo se domlouvate... :D:D:D:D jo ale poslední dobou nechodim na forum tak často ...nemuzu za to ze mam i jine konicky a ne jen paření ... tak ticho :D xD EDIT: Senpu ... do dneska do vecera to urcite nestihnem ;) sry ale mam tanecni ... ve stredu bych mohl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 jo ale poslední dobou nechodim na forum tak často ...nemuzu za to ze mam i jine konicky a ne jen paření ... tak ticho :D xDEDIT: Senpu ... do dneska do vecera to urcite nestihnem ;) sry ale mam tanecni ... ve stredu bych mohl :D tak proc ses hlasil kdyz mas jiny konicky a na forum nechodis??? no nic nemyslim to zle, ale ty pravidla tam nejsou na parádu... jen muj nazor, tak se necil!!! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Je skoda ze si nejste schopni udelat cas 15min aby se dalo pokracovat v dalsich kolech sa nezdrzovali ste ty, co o to maji zajem.Meli ste na to dost dlouho. Nikdo neni nenahraditelny a vsadim se, ze tu bude dost lidi, kteri by hrali za vas. Kdyby bylo na me, poslal bych vas nekam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davids1468622046 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Ja koncim protoze mi porad nejede ten infrastructure :( tak nic no hodne stesti vsem hracum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Takže já potřebuju náhradu za 1. kolo, kdyz Davids konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Hééj senpu díky že jsi mě tam napsal!!:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Tak vem drivera misto Davidse a ja si z driverem rovnou muzu zahrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 jasne klidne ale pocitejte ze to vubec neovladam :D jen mi reknete kdy ja se pripojim jo a jeste jakej format mam ten cso od clouda... diky jo a my login:DriverCZFly team:cb dynamo:Dloser team jo a jesi chces ty body tak rekni já je nemám musel bych rict kamosovi... ale jak se tak koukam byli by ste asi radi za kohokoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 driver dej si procesor na 333 mhz a pod hrat, zalozim, nick cloudmasters , heslo bude fifa Když tak ICQ: 429312606 eDIT: tak založeno, připoj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 no jo no cloud vyhral 5:0 ale presto to byl dobrej zapas nedas jeste jeden jenom tak?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.