Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 09 Liga

Senpu

Recommended Posts

• Odpovědi 179
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Ahoj chtel sem hrat zapas s Cloud.M@$T€R ale nejede mi infrastructure vzdy mi to napise You have lost your connection to EA servers.Would you like to reconnet? a 2 moznosti Yes a No ale net na psp mi jede uplne v klidu a wifi mam v poradku nwm co s tim pls poradte :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chtel sem hrat zapas s Cloud.M@$T€R ale nejede mi infrastructure vzdy mi to napise You have lost your connection to EA servers.Would you like to reconnet? a 2 moznosti Yes a No ale net na psp mi jede uplne v klidu a wifi mam v poradku nwm co s tim pls poradte :(

Nemas nejakou RIPLOU verzi??? stahni tady tu od Marka

Odkaz ke komentáři

docela brzo se domlouvate... :D:D:D:D

jo ale poslední dobou nechodim na forum tak často ...nemuzu za to ze mam i jine konicky a ne jen paření ... tak ticho :D xD

EDIT: Senpu ... do dneska do vecera to urcite nestihnem ;) sry ale mam tanecni ... ve stredu bych mohl :D

Odkaz ke komentáři

jo ale poslední dobou nechodim na forum tak často ...nemuzu za to ze mam i jine konicky a ne jen paření ... tak ticho :D xD

EDIT: Senpu ... do dneska do vecera to urcite nestihnem ;) sry ale mam tanecni ... ve stredu bych mohl :D

tak proc ses hlasil kdyz mas jiny konicky a na forum nechodis??? no nic nemyslim to zle, ale ty pravidla tam nejsou na parádu... jen muj nazor, tak se necil!!! :roll:

Odkaz ke komentáři

Je skoda ze si nejste schopni udelat cas 15min aby se dalo pokracovat v dalsich kolech sa nezdrzovali ste ty, co o to maji zajem.Meli ste na to dost dlouho. Nikdo neni nenahraditelny a vsadim se, ze tu bude dost lidi, kteri by hrali za vas. Kdyby bylo na me, poslal bych vas nekam...

Odkaz ke komentáři

jasne klidne ale pocitejte ze to vubec neovladam :D

jen mi reknete kdy ja se pripojim jo a jeste jakej format mam ten cso od clouda...

diky

jo a my login:DriverCZFly

team:cb dynamo:Dloser team

jo a jesi chces ty body tak rekni já je nemám musel bych rict kamosovi...

ale jak se tak koukam byli by ste asi radi za kohokoli...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu