Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 potvrzuji svoji vyhru :) posiall sem ti opakovanej zapas, tys odmitnul, znova zalozim :) stejny heslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Drivere mooc se omlouvam :D ja vul moc promin v lize si na 100% to conter: jemi lito ale jestlik neode hrajete mate 0 bodu all , jeste 2 zapasy tak honem at nejste posledni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Co dalsi kolo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Dalsi kola budou vzdy v sobotu do utery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Senpu já bych rád hrál ...v utery nikdy nemuzu jinak jo...ale jak vidis tak se Shifter neozývá ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 já muzu kazdej den v tejdnu k veceru o vikendu ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 delam na smeny a jezdim do praglu a v praci pripojeni nemam, ale do tech 4 dnu se vejdu... Myslel jsem ze se pojede hned dnes... jestli to bude od soboty tak jedinej den kdy muzu bude PONDELI do 15:30 hod. ...jinak ne :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Senpu já bych rád hrál ...v utery nikdy nemuzu jinak jo...ale jak vidis tak se Shifter neozývá ... :( kdyby si dal neco ( dukaz ) ze se neoziva kontumacne 3:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Chcete uz napsat rozlosovani at to odehrajete dnes? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 jj, cim driv tim lip.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 a mate to tu + aktualizovana tabulka..;) vse 1 strana ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 (Tomahawk) Slavia Praha 6 : 0 Sparta Praha (Maxskatermax) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Tabulka špatně :dozey: já mam mít 3 body a dal sem 5 gólů a zadny sem neinkasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Tabulka špatně :dozey: já mam mít 3 body a dal sem 5 gólů a zadny sem neinkasoval Opraveno Sry xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Tažke senpu vyhrál po velmi napínavém zápase 6:5 :-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Tažke senpu vyhrál po velmi napínavém zápase 6:5 :-d Potvrzuji fakt superove sem si zahral dekuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ja to vzdavam :( Shifter mi uz dvakrat rekl na chatboxu ze to hrat nechce:( rek prej at napisu ze sem vyhral ... tak co s tim?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ja to vzdavam :( Shifter mi uz dvakrat rekl na chatboxu ze to hrat nechce:( rek prej at napisu ze sem vyhral ... tak co s tim?:( No mel by si vyhrat kontumacne,ale uz je po terminu 1 kola...bych potreboval vedet jestlik ti to rekl uz v terminu jinak uz je 2 kolo ted ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 vyzyvam Contera, aby se prihlasil a domluvil se na dalsim souboji v lize, cislo icq mam v profilu, pripadne odepis na soukromou zpravu Teplice vs Jablonec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 hraje vubec nekdo ?..vysledky zadne nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Jj Vysledku moc neni.... SENPU, poslali vsichni Credit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 hraje vubec nekdo ?..vysledky zadne nejsou zatim odehrane 2 zapasy , lidi prosim odehrejte to jinak ta liga nema ani cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ja bych rad hral, ale conter na to asi kasle na icq neni...nezajem asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ti kteri neodehraly minule zapasy, a neodehraji ani ted budou vyrazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Kolik nas bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.