zlatokop.zas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Ok mooje icq 499 968 490 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 3.kolo odehrano: Miraleo(Jablonec) 8:0 RST(Brno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 3.kolo Tomahawk 3 : 4 Sennpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 3.kolo Tomahawk 3 : 4 Sennpu Potvrzuji,skvelej zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Zlatokope, vubec nestiham, hodi se ti to zejtra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Jo jasny mzu celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Chcete dal pokracovat v lize kdyz vyslo pro evo 09 s infrastructure???? protoze bude v pro evu liga tak jestlik ma cenu pokracovat v teto.... napiste vyjadreni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 urcite chci hrat PES 09... ja jsem fifu vubec nehral, jen vzdyky ten jeden zapas, hraju porad PEs... takze PES EDIT: opraveno spatne jsem se vyjadril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 kdyz uz mame rozehrano tak samozrejme budeme pokracovat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Jako lidi jestli chcete zkoncit, tak k cemu to vsechno bylo??? Chcete to v pulce zabali a zacinat od znovu??? Tak se dohraje jedno a zacne se druhy, nebo max. obe najednou, ale prestat se mi nelibi :blink: Přijde mi to jako kudla do zad od SENPUa, ktery zalozil tuto Ligu. To se proste nedela!!! Hlavne se vyjadrete, abych zas jak KKT nedelal tabulky a vy na to hodite bobek!!! Navrhuji: FIFU NEKONCIT, hrat oboji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Jako lidi jestli chcete zkoncit, tak k cemu to vsechno bylo??? Chcete to v pulce zabali a zacinat od znovu??? Tak se dohraje jedno a zacne se druhy, nebo max. obe najednou, ale prestat se mi nelibi :blink: Přijde mi to jako kudla do zad od SENPUa, ktery zalozil tuto Ligu. To se proste nedela!!! Hlavne se vyjadrete, abych zas jak KKT nedelal tabulky a vy na to hodite bobek!!! Navrhuji: FIFU NEKONCIT, hrat oboji... Ok budeme hrat oboje,ale nemam vysledky Clouda a zlatokopa.zas , prosimvas dejte je dnes jestlik ne zitra tak kontumace , drivere ty uz mas PSP zas unbrick tak prosimte dohrej to taky dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Vcera jsme chteli hrat, ale zaltokopovi nesla wifina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 rozhodne se zvladne hrat Fifa 09 i Pes 09 co resite....pes je dobrej ale zadne zmeny oproti lonsku nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Vidim ze souhlasite hrat oboji... takze dohrajte zapasy a zitra aktualizuju tabulku a sosnu Pro Evo a prihlasim se... Oléééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Dnesk už nestíhám hrát, ale já to se zlatokopem dohraju (asi až v pátek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Hele hosi ale mame nastavene pravidla a to me dost mrzi :( prosimvas tolerujte je nebo priste uz vazne kontumace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 jeste cekam na vysledky Maxskatermax vs.Driver a Zlatokopa vs. Cloudmaster, hosi uz to bude tyden tak to snad uz date.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Neak mi nefunguje Wifi asi to nebudu moc dohrát a budu muset kontumačne prohrat jeste to zkusim:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 sorry fifu 09 uz nemam a kdyz vysel pes co je 2xlepsi nez fifa tak bych si tu fifu do PSP stejne denal berte toho skatera co mel hrat proti mne jako viteze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Vitezstvi bez boje beru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Problem je nas lichej pocet co ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ja hrat nemusim... hraju stejne jenom psa... tak at vas je sudej pocet tak me muzete taky smaznout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Takze konec??? Myslel jsem ze vas to bavi a ze kdyz jste se prihlasili do FIFA Ligy ze jste priznivcem FIFI... no nic, zkuste Pro evo Ligu , ale vim ze dopadne stejne... uz jen proto ze neni tak dobra a nema takovy moznosti jako FIFA... (prijde mi jak hloupa arkada bez licenci, ale vec nazoru) :roll: FIFA Olééééé....... asi... Lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Ja bych pokracoval,ale kdyz tak vsichni odchazi..... nehrajou se zapasy... :( Cloud a zlatokop.zas na to vysr** :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 taky bych hral...fifa me bavi vic nez Pro evo, uz jen kvuli licencim, mnozstvi tymu, lepe udelane infrastructure...v pro evu jsem nepoznal velky rozdil oproti minulemu roku...nehlede na to ze me vylozene otravily soupisky tymu...hlavne CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.