tomahawk Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 taky bych hral...fifa me bavi vic nez Pro evo, uz jen kvuli licencim, mnozstvi tymu, lepe udelane infrastructure...v pro evu jsem nepoznal velky rozdil oproti minulemu roku...nehlede na to ze me vylozene otravily soupisky tymu...hlavne CR jako ja bych taky hral.... ale co ostatni??? jinak pro evo me hodne zklamalo... myslel jsem ze budu hrat, ale mel jsem to pusteny tak 20 min a pak jsem to smaznul... Na FIFU to proste nema.... Co navrhujete??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 J´á bych si zahrál rád, ale nemam s kym :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 J´á bych si zahrál rád, ale nemam s kym :dozey: tak muzem dat... cca za hodku... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maledor Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 jde hrat fifa na netu když jsem pripojeny na wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 jde hrat fifa na netu když jsem pripojeny na wifi? Ano jde... fifa ma infra na nicnemuzu tam hrat skoro s nikym vsichni maj UMD PES 09 je mnohem lepsi sice tam mam asi uz 9 uctu na vsech tak 10proher :D ale to je jedno...... fifa na PSP si na PSA podle me neskrta :D v tomhle me nepresvedcis... ale vec nazoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.