Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Upgrade pc


Dzunk

Otázka

Cau lidi, mam tuto zakladni desku a chci se zeptat jaky bych tam mohl dat vetrak. Treba ténhle by sel? Chci si totiz ted delat mensi upgrade pc a docela me stve jak mi ten pc hrozne rve k bych chtel neco tissiho.

Konkretne si chci koupit tento procesor a 2x1gb ram kit 1066mhz. Co si o tom myslite? Utahne mi to 500W zdroj?Jakou byste jeste doporucily grafiku v dobrem pomeru cena vykon do 5tis? Co tahle?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ventilátor je v pohode, kompatibilní so socketom 775. Co sa tyka pamati tak frekvencia 1066 Mhz je ti na nic, lebo tvoja doska podporuje maximalne 800Hhz, takze by som volil pamate A-Data Vitesta Extreme Edition 800... Grafika môže byť aj keď ja osobne mám radšej GeForce... 500W by to na 90% mal utiahnut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo, ty RAMky jsou v pohode, pokud jich nechces vice, jak 4GB, tak jsi vybral jednu z nejlepsich znacek - Kingston, zaruka je v pohode, takze zadny problem. Velikost uz je samozrejme jen na penezich, 2GB by meli ale stacit - zvlast pokud neprovozujes Visty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu