Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

neopravitelný Fullbrick nebo HW chyba? Dám 500 pts za help:)

Sanchez

Otázka

Takže poprvé píšu sem, protože si fakt nevím rady zde je můj problém.

Flashuju PSP. Dneska mi přines týpek jedno slimko a říká, že mu nejde zapnout. (Nedokázal vysvětlit jak se mu to stalo...prej si sám zkoušel instalovat cfw ale nevyšlo mu to nebo co.) Tak sem si řekl, že by to mohl být fullbrick. Zkusil jsem to flashnout na místě s Pandorou a MMS(DDCv6) PB menu se nabootovalo uplně v klidu tak jsem dal "install custom fw 4.01 m33-2" flash proběhl v pohodě. Když jsem dal Shutdown a zkusil znovu zapnout nic se nedělo. Vždycky se rozsvítila kontrolka na 5 sekund a pak zas zhasla. Tak sem přišel domů udělal znovu PB a MMS tentokrát už s DDCv7. PB menu se nabootovalo tak jsem dal volbu NAND operations/IDstorage tools/Europe region/get real MAC/create/yes... Pak mi to napsalo, že ID storage byla úspěšně vytvořena. Tak jsem dal znovu instal cfw... flash proběhl v pohodě. A když jsem to zapnul tak pořád ten samej problém...nešlo to. Takže se ptám... VÍ NĚKDO V ČEM JE PROBLÉM?:) THX ZA RADY... ještě zkusím udělat NAND a pak ji znovu načíst.

EDIT:Taky ani záloha NAND a ptoé její znovunačtení nepomohlo... Pořád to samý. Na pár sekund se rozsvítí zelená a pak zhasne.

EDIT1: dám 500 PTS tomu kdo mi pomůže

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Asi mi uniklo, je to fat, nebo slim? Pokud fat, mohu ti poskytnou 1.00 fw NAND zalohu, se kterou jsem zatim obnovil vsechny full bricky - a spousty jinych lidi.. Pokud nepomuze obnova teto zalohy, je jasne, ze se jedna o HW chybu.

je to SLIMKO píšu nahoře... To bys byl hodnej můžeš mi to pls upnout na rapidshare nebo poslat na ICQ? až tam budeš... áha ta záloha je na FAT xD tak to je mi pak k ničemu

Jinak ta nabíječka nepomáhá...

Veta napsana, v pro zacatecniky:

Při startu PSP držte pravé horní tlačítko ®, najede vám černá tabulka, najeďte do Configuration a Položku "Autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastavte na DISABLED

nevim jsetli to pujde, ale zkusit to muzes

jinak tímhle to fakt není:D nedostanu se ani do recovery...

Odkaz ke komentáři

• 0
pises "neopravitelný", tak uz asi neni co resit nemyslis? :D Jinak do slimu nizsi fw jak 3.60 nedas, takze s tim 1.00 by sis asi moc nepomoh.

:D jenom mě zajímalo co se tam po*ralo

do recovery se nedostanu... ALe nechápu to, že se nabootuje PB menu ale nenabootuje se XMB.

Odkaz ke komentáři

• 0
no tak treba bys mohl zkusit nahrat jiny fw nez 4.01m33 nejaky nizsi a nebo origo pres pandoru zkusit jestli to jde jestli je to blbost tak se omlouvam :D a nebo to zkus s tou nabijeckou dat to do nabijecky bez baterky treba

Good nápad zkusím nahrát origo:) s tou nabíječkou sem to už zkoušel... Jediný co sem nezkoušel je vyhodit ho z okna.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jo a vis na 100% ze si udelal dobre MMS??? (Vim ze to i pred tim nefungovalo jo :D ale zkus tu MMS udelat znovu udelej to z DCv7 a stahni nejakej jinej oficialni FW 4.01 a udelej to z toho new :))

Asi nesmysl :-p

MMS mám určitě dobrou... flashnul jsem s ní tak 50 psp:)

tak jsem zkusil dát oficiální fw ze dvou zdrojů... problém přetrvává:( asi je to fakt rozj*bané. Ještě někdo nějákej nápad?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ty jo tak to psp dej do srotu :) :D ptze to us neni mozny :D nc jinyho s tim snad byt nemuze :D jedine ta HW chyba mno...

EDIT: Hale ale ckej kdys rikal ze se mu to podelalo as po tom co zkousel sam flashnout psp tak to HW chyba asi nebude ne? ale nejsem si jistej :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Ty jo tak to psp dej do srotu :) :D ptze to us neni mozny :D nc jinyho s tim snad byt nemuze :D jedine ta HW chyba mno...

To jsem přesně nechtěl slyšet:( ale asi už to tak bude. Ani nevím jestli je v záruce. Tak thx všem asi můžete LOCKnout jestli už nikoho nic nenapadá:(

Odkaz ke komentáři

• 0
To jsem přesně nechtěl slyšet:( ale asi už to tak bude. Ani nevím jestli je v záruce. Tak thx všem asi můžete LOCKnout jestli už nikoho nic nenapadá:(

zkus ještě jednou tu obnovu IdStorage ..poté to musíš samozřejmě znovu flashnout

Hele a co ho normalne pouzivat pres TimeMachine? Proste bootovat firmware z memorysticku, to by melo jit, vypada to jen na poskozenou pamet.. Urcite to zkus, protoze uplne v haji neni, kdyz bootuje pandoru, tak si myslim, ze TimeMachine take pobezi!

TM jede vždycky je nezávislý na obsahu flash paměti (stejně jako Dcv1-7) takže mu pojede, ale bude mít problém s tím, že poslední TM FW na boot je 3.60 m33

edit: Anonymous_ trotla z tebe nikdo nedělá jen jsem upřesnil tvoji odpověď :roll: ...

Odkaz ke komentáři

• 0
Hele a co ho normalne pouzivat pres TimeMachine? Proste bootovat firmware z memorysticku, to by melo jit, vypada to jen na poskozenou pamet.. Urcite to zkus, protoze uplne v haji neni, kdyz bootuje pandoru, tak si myslim, ze TimeMachine take pobezi!

JJ tak to je divný... Funguje to. Když dám v DCCv7 volbu TEST m33 to je to samý ne? Taky to spustí fw přímo z karty... Normálně se mi načte XMB a všechno fachá:D jsem z toho JELEN co to znamená? Nedá se to udělat tak abych to nemusel spuštět z memory sticku

Odkaz ke komentáři

• 0
ne jinej způsob jak to teď nastartovat není ..ale tak 4.01 m33-2 můžeš využívat z karty xD..jen nevim jak by to pak načítalo např ještě iso hry do toho..no určitě bych to dal na reklamaci

Hele na reklamaci? myslis ze to uznaji?? Ja si myslim ze to asi nevyjde ptze ti reknou ze si upravoval flash pamet... neim no :D ale za zkousku nic neda :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Skus este multiboot v tom pripade sa nacitava z MS iba IPL a to by mohlo chodit sviznejsie ako TM

ale on potřebuje z karty načítat i FW protože z flash mu nejede

Hele na reklamaci? myslis ze to uznaji?? Ja si myslim ze to asi nevyjde ptze ti reknou ze si upravoval flash pamet... neim no :D ale za zkousku nic neda :)

ale uznají .. kolik lidí už tady udělalo úmysllný brick a pak dávali PSP na reklamaci..a v pohodě ... to samý se může klidně stát i u aktualizace ofic FW ..

Odkaz ke komentáři

• 0
Nevim, zda to jde, ale pokud ano, zkus se nejak pres Test M33 Dostat do flash pameti (f0,1,2,3) a podivat se, zda tam neco je, nebo zda je uplne poskozena.. Pokud se tam nedostanes primo z XMB, zkus najit nejakou aplikaci, co to povoluje (treba PSPFiler, na prohlizeni f0)...

Kazdopadne, pokud je to v zaruce, tak bych to neresil a hybaj s tim na reklamaci, protoze pokud nefunguje flashnuti, ani obnova idstorage, tak jedina moznost je startovat fw z MS a to jeste nevim, zda by jely gamesy a jak by jely.. Kazdopadne je dost divne, ze se tohle stalo jen pri spatne instalaci fw. Na reklamaci ti to uznaji np.

ok zkusím se dostat tam dostat pak řeknu... To psp už záruku nemá. Ten týpek od toho nemá papíry:/

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem spustil PSPfiler a tlačítkem START jsem zkusil vyměnit device... ms0 fachá disc0 taky fachá ale jakmile zmačknu START znovu tak se objeví černá obrazovka a funguje jenom ta šedá nabídka kde se vás to ptá jestli chcete ukončit hru, když dám ukončit PSP se kousne... A ještě při tom fachá zvyšování jasu displaye:) Takže si to flash 1,2,3 ani neprohlédnu... rovnou se to kousne.

EDIT: Jo a při tom kousnutí se mi vytvořil na kartě nějákej soubor "unk_devctl.bin" má to s tím něco společnýho?

EDIT2: Jinak ISO hry normál fachaj:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu