Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

neopravitelný Fullbrick nebo HW chyba? Dám 500 pts za help:)

Sanchez

Otázka

Takže poprvé píšu sem, protože si fakt nevím rady zde je můj problém.

Flashuju PSP. Dneska mi přines týpek jedno slimko a říká, že mu nejde zapnout. (Nedokázal vysvětlit jak se mu to stalo...prej si sám zkoušel instalovat cfw ale nevyšlo mu to nebo co.) Tak sem si řekl, že by to mohl být fullbrick. Zkusil jsem to flashnout na místě s Pandorou a MMS(DDCv6) PB menu se nabootovalo uplně v klidu tak jsem dal "install custom fw 4.01 m33-2" flash proběhl v pohodě. Když jsem dal Shutdown a zkusil znovu zapnout nic se nedělo. Vždycky se rozsvítila kontrolka na 5 sekund a pak zas zhasla. Tak sem přišel domů udělal znovu PB a MMS tentokrát už s DDCv7. PB menu se nabootovalo tak jsem dal volbu NAND operations/IDstorage tools/Europe region/get real MAC/create/yes... Pak mi to napsalo, že ID storage byla úspěšně vytvořena. Tak jsem dal znovu instal cfw... flash proběhl v pohodě. A když jsem to zapnul tak pořád ten samej problém...nešlo to. Takže se ptám... VÍ NĚKDO V ČEM JE PROBLÉM?:) THX ZA RADY... ještě zkusím udělat NAND a pak ji znovu načíst.

EDIT:Taky ani záloha NAND a ptoé její znovunačtení nepomohlo... Pořád to samý. Na pár sekund se rozsvítí zelená a pak zhasne.

EDIT1: dám 500 PTS tomu kdo mi pomůže

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Ahoj koupil sem tady na foru PSP slim, ktere melo uplne stejny problem jak popisujes. Uz sem se s nim pomalu loucil... ale pak sem vyzkousel vymazani a znovuvytvoreni oddilu ve flash pameti (tehdy pomoci DDC4 a ELF programu NandTool 0.3 beta1 - dneska uz to de asi i necim jinym), flashnul sem CFW a PSP slape jak hodinky do ted :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj koupil sem tady na foru PSP slim, ktere melo uplne stejny problem jak popisujes. Uz sem se s nim pomalu loucil... ale pak sem vyzkousel vymazani a znovuvytvoreni oddilu ve flash pameti (tehdy pomoci DDC4 a ELF programu NandTool 0.3 beta1 - dneska uz to de asi i necim jinym), flashnul sem CFW a PSP slape jak hodinky do ted :)

Fakt? To vypadá že by to mohlo fachat!

Může mi někdo přesně poradit jak na to? Plís:D Jakého oddílu? Nemáš někde návod?

Odkaz ke komentáři

• 0

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PSP FUNGUJE:D:D:D:D:D:D děkuju všem za podporu a pomoc... bez vás bych to nezvládl. A díky uživateli tomas.niki. naformátoval jsem všechny oddíly Flash paměti a poté znovu flashnul( všechno pomocí DDCv7)... PSP suprově funguje:D fakt dík moc jsem šťastnej

posílám crdts tomas.nikimu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu