Steel Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 ZDravím chtěl bych se zeptat jesli mi moje grafika :nVidia GeFroce 6600GT utáhne monitor tento v plném rozlišení .. Děkuji za odpovědi .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 No este potrebujeme vediet presny model grafickej karty a cez aky port to hodlas pripojit... Vtedy ti mozno pomozeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 tak karta to utahne proc by ne ale hry neutahne treba na plne rozliseni jak co monitor snad grafika utahne dobre nebo mela by ale tak akorat ty hry ti pojedou na mensim rozliseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 No mám přesně grafiku: MSI Geforce nvidia 6600GT a chtěl bych to připojit přez DVI port. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 No neim já mám Leadtek WinFast PX6600GT Extreme a myslím že to není dobrý nápad pokud na tom chceš hrát hry v plném rozlišení nebo pouštění HD video ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rohlyk Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Ten monitor k tomu na 99% připojíš a pofachá jako hodinky, ale v nativním rozlišení 1920x1200 ti na tom pojede tak Q3Arena Jinak ten monitor je parádní... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sc0uT Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Starsi hry ti pojedou dobre v nativnim rozliseni monitoru. Na novejsi DX8 a vyse zapomen. Cim novejsi tim vic budes muset osekavat detaily a pak i rozliseni... Jinac samozrejme vse ostatni poslape jako hodinky. A videa ve FULL HD se neboj, pokud nemas nejakou plecku CPU. ;). Me to zvlada i 6800 v AGP s ATHLONEM XP@3200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Snad nebude vadit, kdyz se zaptam tu na podobnou problematiku :) Chtel bych vetsi a hlavne sirokouhly monitor, velikosti 22 palcu s rozlisenim 1680x1050. Ceho se obavam je snizeni vykonu ve hrach. Mam Geforce 9500 GT 1 GB RAM. Nekdo mi garantoval, ze s vysokou pameti karty propad vykonu oproti nizsim rozlisenim nebude tak velky, cemuz moc neverim, kazdopadne se ptam na vas nazor. S monitorem o 17 palcich hravam nove hry na stredni az vysoke detaily. Diky za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Snad nebude vadit, kdyz se zaptam tu na podobnou problematiku :) Chtel bych vetsi a hlavne sirokouhly monitor, velikosti 22 palcu s rozlisenim 1680x1050. Ceho se obavam je snizeni vykonu ve hrach. Mam Geforce 9500 GT 1 GB RAM. Nekdo mi garantoval, ze s vysokou pameti karty propad vykonu oproti nizsim rozlisenim nebude tak velky, cemuz moc neverim, kazdopadne se ptam na vas nazor. S monitorem o 17 palcich hravam nove hry na stredni az vysoke detaily. Diky za odpovedi. Vseobecne, vetsi pamet nez 512Mb vyuzijes jen pri vysokych rozlisenich ... 1680×1050 a vyse .... Je samozdrejme, ze o nekolik malo snimku ti pujde fps dolu .. ale nijak rapidne... a jinak pri zapnuti AA .. az uz 2×,4× nebo vetsiho ti pujde fps mnohem vice dolu ... takze 22"LCD se rozhodne neboj ... sam hraji v tomhle rozliseni .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 nebal bych se toho ... ani vykon by se nemel nijak znatelne propadnout. Jak uz tady nekdo psal ... pokud nezapnes AA a AF a nevytahnes ukazatele do nejvyzsich cisel tak by grafika mela mit +- stejny vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Tohle sem potreboval slyset, diky bobovi i manouspovi! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 normálně ten monitor rozjedeš ale s tema hrama uz to je horsi doporucuju ti nvidia 8800gt a nějáký dvoujádro pak už to bude neco jinýho:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
ZDravím chtěl bych se zeptat jesli mi moje grafika :nVidia GeFroce 6600GT utáhne monitor tento v plném rozlišení .. Děkuji za odpovědi .)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts