bartokar Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2007 jajar////tak jsem to teda v tom clone dvd mobile přepsal,ale stejně mi to pořád ukazuje 368/208 - tak teda nevím a tak nadějně to vypadalo :cry: Citovat
Jajar Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 Mno důvodú múže být víc: 1. jseš si jistý, že na začátku vybíráš profil AVC? (musí se Ti film uložit jako MAQxxxxx.mp4) 2. máš tu verzi, co jsem na ni dával odkaz? (s jinou to nemám odzkoušený) Citovat
bartokar Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 jo dík už je to v poho,starou jsem odinstaloval a dal tady tu,akorát mě zaráží že už tam není u té vystupní kontroly kolonka(předtím jsem tam měl tu 386/...) Citovat
Brento Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 Konvertoval sem Piraty z Karibiku 2 a mam problemek. Zvuk jde opozdene (tak 2-3s). To je spatny...nevite? Citovat
Osmen Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 jak je to s tou kvalitou u clone mobile? neni to nejaky skaredsi nez u jinych konvertoru kdyz se neda nastavit plna kvalita ale jen 19 ?? jo a konvertuje to i normalni divX nebo jen dvd ? Citovat
Jajar Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 Kdybys přečetl ten můj příspěvek pořádně, zjistil bys, že kvalita 19 má nějakých 723kbps, což mi jako škaredý nepřijde. Totiž ta úprava v devices.ini zřejmě rozhodí i pár dalších věcí (bez úpravy byl max. bitrate 560). Ale jestli jsi už nainstaloval 3.03 OE-C a máš velkou kartu, klidně si zkus nastavit větší. A ano, umí to jen z DVD, ale v tuhle chvíli je to podle mě asi nejjednodušší cesta jak z DVD udelat MP4 480x272 v super kvalitě. Citovat
Osmen Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 ok dik, ja jsme ted naposledy prevadel s tim programem z psp.novinky jak je tady odkaz ale trva to s nim strasne dlouho :( Citovat
Jajar Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 Ono s tím časem převádění to asi bude v všech programů podobný, časový rozdíl je v tom, že to musí teď zpracovat více řádku. U dřívějších rozlišení mě na Athlon XP 2000+ převod trval přibližně 1:1 (doba převodu asi jako délka filmu), teď o něco déle. S tím se musíme smířit. Citovat
jirka71 Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 Me se nevytvori ten druhy soubor THM a neprehraje mi to v PSP tam mi to ukazuje corrupted data.Uz nevim co s tim.Delam vse podle navodu :cry: A taky to davam v psp do spravny slozky Citovat
Jajar Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 Ten *.THM soubor nené potřeba, je to jen náhled. Spíš bych to viděl na špatné umístění v PSP. Kam přesně jsi to nakopíroval? Musíš do x:/MP_ROOT/100ANV01 Ve složce x:/VIDEO mi to napíše "unsupported format". Citovat
Santino Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2007 Tak musim říct ře přes DVD Mobile to jde uplně luxusně, jen škoda že si nějak neumí poradit s titulkama. Citovat
Jajar Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2007 Novější verze umí i titulky a taky dokáže obraz oříznout, aby se u širokoúhlého formátu (mam na mysli ten novější, ne 16:9) nezobrazovali nahoře a dole černé okraje, ale já ji nepoužívám, protože mi prijde o dost horší obraz (je tam jinej enkodér). Citovat
Santino Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2007 Novější verze umí i titulky a taky dokáže obraz oříznout, aby se u širokoúhlého formátu (mam na mysli ten novější, ne 16:9) nezobrazovali nahoře a dole černé okraje, ale já ji nepoužívám, protože mi prijde o dost horší obraz (je tam jinej enkodér). No, je pravda, že je obraz luxusní. Nezkoušel už jsi to v tom XviD4PSP? Jakej obraz to má? BTW: mně se nepodařilo vložit titulky ani do tý novější verze... Citovat
bbu@zoznam.sk Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 Kde sa nastavuje v tom PSP video 9 to rozlisenie 420x272? ja som tam nasiel najvyssie len 420x160..... Citovat
Jajar Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 Musíš si to nastavit sám, vybereš si nějaký profil a upravíš si ho a uložíš jak svůj. To rozlišení si musíš napsat ručně. Citovat
bbu@zoznam.sk Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 Ok, dik. Este sa chcem spytat, vie niekto aky je rozdiel medzi 1-pass a 2-pass v konvertovani? (myslim kvalita hudby, obrazu) dik... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.