Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cim prevadet video do plneho rozliseni PSP (480x272 avc)?

Recommended Posts

Odesláno

Kdybys přečetl ten můj příspěvek pořádně, zjistil bys, že kvalita 19 má nějakých 723kbps, což mi jako škaredý nepřijde. Totiž ta úprava v devices.ini zřejmě rozhodí i pár dalších věcí (bez úpravy byl max. bitrate 560). Ale jestli jsi už nainstaloval 3.03 OE-C a máš velkou kartu, klidně si zkus nastavit větší. A ano, umí to jen z DVD, ale v tuhle chvíli je to podle mě asi nejjednodušší cesta jak z DVD udelat MP4 480x272 v super kvalitě.

Odesláno
Novější verze umí i titulky a taky dokáže obraz oříznout, aby se u širokoúhlého formátu (mam na mysli ten novější, ne 16:9) nezobrazovali nahoře a dole černé okraje, ale já ji nepoužívám, protože mi prijde o dost horší obraz (je tam jinej enkodér).

No, je pravda, že je obraz luxusní. Nezkoušel už jsi to v tom XviD4PSP? Jakej obraz to má?

BTW: mně se nepodařilo vložit titulky ani do tý novější verze...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu