kachnak Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 nic jsem line kote :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 momentalne nic a ani neplanuju:lol: ale jinak bike-rekord 76 km/den obcas jezdim na inlinech a o vikendu s kamosema neco jako parkour ale misto hopsani>niceni verejnyho majetku:Dpopelnice,lampy,stromy,lavicky....vsechno death:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xryan Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 ja delam thajský box , a jeste kickbox :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan1468622339 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Florbal, Bike , Snowboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spore Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 snowboard, golf, basket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 skate, florball, Snowboard a jinak skoro všechny rekeračně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 momentalne nic a ani neplanuju:lol: ale jinak bike-rekord 76 km/den obcas jezdim na inlinech a o vikendu s kamosema neco jako parkour ale misto hopsani>niceni verejnyho majetku:Dpopelnice,lampy,stromy,lavicky....vsechno death:D neříká se tomu utíkání před policajtama? :D:D to je dobrý sport to máš pak větší ambice být dobrej běžec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 koukám každý druhý tu dělá skateboarding xD jeslli to jen nebude tím, že to dobře zní :-D a je to popularni ted ani bych se nedivil tomu kdyby tu pulka lidi ten snowboarding nedelala .-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Football, Floorball :love::love::love: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 skateboarding 2 roky, tenis 6 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Skate- and Snow- boarding ;) Prkna foreva! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Lyže, kolo, kulec(osmička a devítka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 8, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Pivni stafeta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Já dělám Jiu-jitsu (pro ty kdo neví co to je: je to bojové umění) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Skateboarding 7 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 skoro 5 let skateboarding, stalin skoro everyday :) :P a jiak sem hral asi 6 let fllorbal za bohemku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 sk8 is gr8 skate je nej. basketball a obcas malou kopanou jen tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Snowboard 3 roky,Skate asi skoro rok...ae sem lama davam jen obcas ollie pres cihlu ...ale umim zatacet a jezdit :o) kdyby nekdo chtel na sk8 at napise..Praha...aspon by mi to nekdo ukazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 No já hraju asi tak 13 let paintball. Nejdřív jsem hrál Military (v lese) a po 5ti letech jsem začal hrát sportovní. Teď na to není bohužel čas, ale jestě minulý rok jsem jezdil Středoevropskou ligu. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Asi pět let jsem dělal break dance, pak se nám nějak rozpadla crew... Ale ještě pořád si rád zatancuju :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 já hraju hokej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Brain Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Hmm, tak jak koukam, tak jsem asi jendiny, kdo hraje softball (pro neznale, de facto baseball), jinak jsem par let hral florbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 tennis 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 posilování & sezení u PC :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Taky lední hokej, asi 12tym rokem..:D:) 5let na Spartě, zbytek v Popovicích... sice to zní zle ale sme celkem úspěšnej tým, v žákovské lize jsme byli na prvních místech a junioři se probojovali do extraligy, ale team to prodal, museli by modernizovat stadion a to sejim fakt nechtelo:D Jinak a co me mooc sere sem ted v dorostu, kde se na to ty kkti minulej rok vykaslali, takze se do ligi nedostali a hrajeme kraj... coz znamena 8/9 zápasů uplně nanic..:D Minulý zápas s Černošicema... 18:0..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.