sysasysa Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Čuz lidi. Asi si koupim nový DSko místo máho starýho dobrýho TLUSŤOCHA. Co myslíte, vyplatí se počkat si na DSi, nebo si koupit teď NDS Lite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Já bych počkal na DSi :) Ale to ještě bude chvíle, protože jak to znám tak do Evropy dorazí až pozdějc... Ale nic ti nebrání používat ebay :P (myslim že i playasia posílá do Evropy xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Ja bych take pockal, myslim ze v pripade negativnich recenzi noveho DS, neni problem kdykoliv sahnout po Lite.. A s tlustochem jeste zatim urcite vydrzis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 pockej urcite... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 nějak jsem to nesledoval....takže nevím přesně jak to cenově bude...pokud nastejno s lite tak počkej pokud dražší tak bych se na to vykašlal.....fotky stejně budou stát zaprd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 No, s tim cekanim bych to zas nevidel tak zhave. Amerika ohlasila, ze DSi jeste nebude mit dlouho a jen v samotnem Japonsku se zacne prodavat az nekdy v listopadu. Takze nez dorazi do Evropy, tak uz tam pomalu budou mit NDS 2... Pokud ti ale na FATu nic nevadi vcetne velikosti, tak to mas asi jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 počkej, fotky budou dobré, navíc těch pár bonusů co to má navíc, není zas až tak špatná věc... akorát nebudeš moci používat GBA slot, který tam není - což je naopak velká nevýhoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 presne tak, absence GBA slotu je obrovska nevyhoda.. a ty drobnosti co to vylepsuji mi to nevyvazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 když tam nebude GBA slot tak to je dost velká nevýhoda no jinak fotky k čemu ti to bude na mobilu máš lepší foťák a jinak ani nevím co moc tam bude za další vychytávky jinak bych šel do LITE :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Mno. Jak na to koukám tak je to tak 50:50. Já o tom přemejšlim hlavně z toho důvodu že maj bejt DSi Exkluzivní hry. V japonsku bude 1.11. jestli se pamatuju dobře, ale jelikož bude region lock, tak musim čekat na evropskou verzi bo na nějakou DSI Flash kartu, která to obejde. Každopádně na to teď stejně nemám peníze, takže budu čekat tak jako tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grzibO Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 No DSi má pár výhod oproti DS Lite,ale není to nic závratného!...Ale proto,že je to novinka na trhu(u nás ještě né,ale bude),tak bych si na ni počkal!..Proč kupovat starý model,jestli můžeš mít nový!..Já mám DS Lite,takže s ničím nespěchám,ale do budoucna si ho plánuji koupit(podle toho jaké nové hry na tom pojedou a na DSL ne)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sysasysa
Čuz lidi. Asi si koupim nový DSko místo máho starýho dobrýho TLUSŤOCHA. Co myslíte, vyplatí se počkat si na DSi, nebo si koupit teď NDS Lite?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts