Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

tak sem taky dneska vlezl. popravd enic moc, jediny co me zaujalo bylo lamborghini gallardo spider :wohow: , a stanek asusu s taktovanim kde meli vystaveny paradni zakladovky a grafiky, kdyz uz si je nemuzu dovolit tak se aspon podivat (takova 9800x2 vypada fakt hezky). nejvetsi zklamani bylo ze pavilon z byl uzavren nebo se tam elo neco soukrome, tam t bylo vzdycky nejlepsi. a taky sem se tesil na tu novou nokiu 5800, docela o ni uvazuju na vanoce ale mikde sem ji nepotkal:cry:. tot asi vse

• Administrators
Odesláno

prave jsem se vratil a moje postrehy:

INVEX - Naprosta fraska. Kdyby tam nebyl ESET tak uplne mrtva hala...

DIGITIEX - Par peknych obrazovek a v 2. hale troska toho tunningu a male "muzem" HW. (Aspon tam byli pekne auta)

INTERKAMERA - Tady jsem stravil vetsinu casu. Diky tehle hale se cela cesta vyplatila. (Kvuli tomu jsem taky jel)

Takze celkovy dojem je dobry. Ja na rozdil od ostatnich moc necekal...

PS: az zpracuju fotky poslu odkaz :D

Odesláno

Přesně tak, čekal jsem od toho mnohem více ...........

Nějaký pařby na X-BOX 360 , PS3 (chtěl jsem si vyzkoušet). Nějaké novinky na PC např. COD5. Prostě nic. Velké zklamání.

A když jsem viděl utkání v COD4 a ty lagy jako prase, tak jsem si řikal to je hotovo ....

Jediný za co to stálo tak kouknou na nějaké pěkné baby u nějaký stánků, miss atd. :love:

Odesláno

uaaaa nevetsi nuda takovej shit uz dlouho nebyl

na invex uz nevkrocim... uplne sum a fuck

to mega LCD bylo husty asi tak jediny xD... ja tam nevidel ani xko ani wiicko xD

vetsinu casu sem tam taky prosedel a prochlastal xD

proste absolutni mrdka....

na pristi GC bych udelal hromadnej vyjezd fora :-D

udelat nejakej zajezd. Ne aby e vsichni nudili na takovymhle propadaku.

OD invexu 2004 to zacalo byt horsi a horsi a takhle to vyvrcholilo.. (nebo spis VYVRCHOLI?)

Odesláno

To LCD stálo 5 milionu a repráky k ní pak další dva miliony = nejspíš asi začnu zpívat v nějakym teplym oblečení, tak nějak začínal i on :)

Jinak INVEX se už pár let řídí tím, že chce snad všechny odradit - někdy to bývá i tak, že firmy dojedou jen na první dva dny, kdy je výstaviště oteřené jen pro odborníky apod. a pak většina odjede a nebo už začíná balit, takže když se otevře pro veřejnost dost věcí už chybí.

Jinak ke GAMEHALL - letos jsem nebyl, ale pokud to je pořád stejné, tak není o co stát... Pořádná herní prezentace se tam snad ještě nekonala, možnost vyzkoušet si nějakou hru máte po hodině čekání ve frontě a popravdě v tomhle směru se máme ještě co učit od našich západních kolegů (Lipsko nebo LA). Podle vašich názorů, vynechám i příští rok :?

Odesláno

Včera jsem tam byl a můžu potvrdit tenhle poměrně hromadný názor - poloprázdné pavilony a kde nic tu nic.

Vztával jsem kvůli tomu v půl šesté ráno, za ten den jsem projezdil osm hodin vlakem a busem a domů dorazil poměrně pozdě večer. Opravdu mě to hodně zklamalo a jestli se nedoslechnu o razantních změnách, tak už mě tam nikdo neuvidí. Na druhou stranu jsem tam byl s dobrou bandou lidí a tak to nebyla zase taková ztráta času :).

PS: Myslite, že se mi to vyplatilo za ty čtyři propisky Asus? :D

Odesláno
Včera jsem tam byl a můžu potvrdit tenhle poměrně hromadný názor - poloprázdné pavilony a kde nic tu nic.

Vztával jsem kvůli tomu v půl šesté ráno, za ten den jsem projezdil osm hodin vlakem a busem a domů dorazil poměrně pozdě večer. Opravdu mě to hodně zklamalo a jestli se nedoslechnu o razantních změnách, tak už mě tam nikdo neuvidí. Na druhou stranu jsem tam byl s dobrou bandou lidí a tak to nebyla zase taková ztráta času :).

PS: Myslite, že se mi to vyplatilo za ty čtyři propisky Asus? :D

reknu ti to takhle furt lepsi ctyry propisky nez dratem do oka

Odesláno

Mé zkušenosti jsou takovéto:

Já jsem tam byl už potřetí a mohu říct že nejlepší to bylo minulý rok. Tento rok mi připadal jako předvedení toho, jak výstava nemá vypadat.

S kamarádem jsem zorganizoval výlet a musím říct, že lidi co tam ještě nebyli ani tak moc nenadávali, spíše se jim to líbilo.

S tím, že by se příští rok jelo na GC s hromadou lidí z fóra jedině souhlasim. Jen tak mimochodem, nemáte někdo fotky z letošního GC, a kdy se vůbec konalo?

Odesláno
Mé zkušenosti jsou takovéto:

Já jsem tam byl už potřetí a mohu říct že nejlepší to bylo minulý rok. Tento rok mi připadal jako předvedení toho, jak výstava nemá vypadat.

S kamarádem jsem zorganizoval výlet a musím říct, že lidi co tam ještě nebyli ani tak moc nenadávali, spíše se jim to líbilo.

S tím, že by se příští rok jelo na GC s hromadou lidí z fóra jedině souhlasim. Jen tak mimochodem, nemáte někdo fotky z letošního GC, a kdy se vůbec konalo?

koukni sem, moje reportáž:

http://undercover.nfsgame.net/novinky/reportaz-z-lipska-pozde-ale-prece

Odesláno
Pěkná recenze ;)

Ještě jsem se chtěl zeptat: Jel jsi sám, a na kolik peněz tě to vyšlo?

díky ;-)

byl jsem tam s 3 kámošema..a vyjde tě to celkově se vším (vlak, ubytování, kapesný, tramvajenka, vstupný) na cca 5000-10000...ale ja myslim, ze to zato stoji...

je taky malinko rozdil, jestli tam jedes jen tak a nebo jako PRESS...a taky jestli uplne poprvy ...kdyz tam pojedes poprvý, budes šokován kvalitou a velikostí výstavy..takže možná nestihnes obejít všechno...

ale asi ti je už z članku jasné, že s invexem to nemá ani cenu srovnávat..prostě jak rozpadlej trabant a nový lambo..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu